کد خبر: 3515416
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱

بزرگ‌ترین سالن امامزاده سید حمزه(ع) کاشمر به بهره‌برداری رسید

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر از بهره‌برداری از بزرگ‌ترین سالن بقعه متبرکه سید حمزه(ع)، به نام صدیقه کبرا فاطمةالزهرا(س)، خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق خلیلی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی از بهره‌برداری از بزرگ‌ترین سالن بقعه متبرکه سید حمزه(ع)، به نام صدیقه کبری، فاطمةالزهرا(س) خبر داد.
حجت‌الاسلام خلیلی با بیان اینکه این سالن بعد از گذشت یک سال و نیم تلاش به بهره‌برداری رسید، عنوان کرد: تاکنون در این محل، بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان از محل موقوفات و نذورات و کمک‌های مردمی هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه به زودی این سالن به بهترین سیستم تهویه هوا مجهز خواهد شد، گفت: ولی تا آن زمان برای رفاه مردم، هشت دستگاه کولر گازی و چهار دستگاه کولر آبی بر اساس نیاز سایر مجموعه‌های اوقاف نصب می‌شود.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر بیان کرد: برای اینکه جمعیت بهتر بتوانند از دو سالن الکاسفی و فاطمةالزهرا(س) استفاده کنند، دیوار بین دو سالن برداشته و درب‌های 12 متری و 9 متری به صورت کشویی و ریلی جایگزین شده است.
وی با اعلام اینکه تمامی مصالح استفاده شده در این سالن از بهترین نوع موجود و به تأیید اداره استاندارد رسیده است، اظهار کرد: حتی در رنگ‌آمیزی سالن، سعی شده از رنگ‌های شاد استفاده شود.
خلیلی با بیان اینکه فقط 50 میلیون تومان برای صوت سالن هزینه خواهد شد تا در مراسم با مشکلی مواجه نشویم، افزود: بعد از ساخت سالن الکاسفی گمان می‌کردیم، احتیاج بقعه برآورده شود، ولی بیشتر جمعیت در شب‌های جمعه و شنبه مجبور بودند به دلیل کمبود جا، نماز را در فضای آزاد اقامه کنند.
وی اظهار کرد: خاصیت این سازه بدون ستون بودن آن است که بر خلاف سایر سالن‌ها برای همایش‌ها و سخنرانی‌ها مشکلی نخواهیم داشت.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر ادامه داد: زیربنای سالن فاطمةالزهرا(س) 1300 متر، سالن الکاسفی با راهروی وسط 1400 متر و سالن آیینه 800 متر است که در مجموع به جمعیتی حدود پنج هزار نفر در این بقعه خدمات ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه مصالح این بنا از بهترین و با کمترین هزینه تهیه و خریداری شده است، گفت: تا حد امکان سعی شده است، از نیروها و مصالح خود شهرستان استفاده شود.
captcha