کد خبر: 3517681
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷

همایش «آب در معماری اصفهان» برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: همایش «آب در معماری اصفهان» به منظور تبیین جایگاه و منزلت آب در فرهنگ ایرانی- اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حمید فرهمند، رییس مرکز اصفهان شناسی و خانه ملل امروز در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: این همایش با در روز پنجشنبه، 7 مرداد با هدف آشنایی مخاطبان با سابقه مدیریت و مهندسی آب درمعماری و شهرسازی اصفهان، شیوه‌های آب‌رسانی در بناهای مهم تاریخی اصفهان و بیان اهمیت نقش و جایگاه اصفهان در توسعه علمی و هنر برنامه‌ریزی شده است.
وی افزود: در همایش «آب درمعماری اصفهان»، «مرتضی فرشته نژاد» معمار و استاد مرمتگر با تجربه و به‌نام اصفهان سخنرانی می‌کند.
رییس مرکز اصفهان شناسی و خانه ملل بیان کرد: بررسی منزلت آب در فرهنگ ایرانی اسلامی و اهمیت آن در اقلیم بیشتر خشک فلات ایران از جمله موضوعاتی است که در این همایش مطرح خواهد شد.
فرهمند تصریح کرد: ذوق، دانش و مهارت استادکاران و دانشمندان ایرانی در استفاده بهینه از منابع آب، تدبیر برای پیشگیری از اتلاف منابع آبی و خردمندی در استفاده هر چه بهتر از این موهبت الهی برای روان کردن جریان زندگی وطراوت بخشی به روح و جسم مردمان شریف ایران زمین به ویژه مردم اصفهان از دیگر مواردی است که در این همایش معرفی شده و مورد نقد قرار می‌گیرد.
براساس این گزارش، همایش«آب در معماری اصفهان» در روز پنجشنبه، 7 مرداد ساعت 18 در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار می‌شود.

captcha