کد خبر: 3533915
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳
یک استاد حوزه و دانشگاه:

راه‌حل غلبه بر مشکلات، حفظ روحیه مقاومت است

گروه سیاسی: یک استاد حوزه و دانشگاه معتقد است با بهره گیری از دستاوردهای دفاع مقدس و حفظ روحیه مقاومت می‌توان بر مشکلات و دشمنی‌های استکبار جهانی پیروز شد.

حجت‌الاسلام محسن طالب پور، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، گفت: جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس به عنوان نظامی نوپا و با حداقل امکانات توانست هشت سال در مقابل رژیم بعث که مورد حمایت دو ابرقدرت شرق و غرب و 83 کشور دنیا قرار داشت، مقاومت کند.   
وی افزود: ما توانستیم دشمن را از رسیدن به هدفش که سقوط انقلاب اسلامی بود، باز داشته  و از سرزمین و نظام انقلابی‌مان دفاع کنیم.
طالب پور اظهار کرد: این پیروزی به برکت رهبری‌های حکیمانه امام (ره) و مقاومت و همراهی مردم، تلاش بی‌دریغ رزمندگان و جان فشانی شهدا، آزادگان و جانبازان به دست آمد.
وی گفت: مقام معظم رهبری معتقدند که ما امروز به آن روحیه‌ای که دردوران دفاع مقدس وجود داشت، بیش‌تر نیاز داریم. در آن دوران میدان جنگ و دشمن مشخص بود و ما در جنگی نابرابر و رو در رو قرار داشتیم و توانستیم با کم‌ترین امکانات بر دشمن غلبه پیدا کنیم.
طالب پور افزود: امروزه دشمنی‌ها در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، امنیتی، اطلاعاتی و اقتصادی فراوان شده است و چون دشمنان انقلاب اسلامی از ما ضربه خورده‌اند، از هر فرصتی برای جبران شکست خود و ضربه زدن به ما استفاده می‌کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: دفاع مقدس باعث بهبود توانمندی نظامی، دفاعی و سیاسی و افزایش نفوذ انقلاب اسلامی در سطح منطقه و جهان شد. ما نیز می‌توانیم با حفظ روحیه انقلابی، مقاومت، بهره‌ مندی از باورها و اعتقادات پاک مردم و پیروی از مسیر شهدا در همه عرصه‌ها موفق باشیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری در چند ماه اخیر تاکید داشتند که ما در شرایط  جنگ احزاب هستیم. در این جنگ تمام دشمنان اسلام اعم از یهود، کفار و مشرکین در مقابل پیغمبر متحد شدند، ولی جامعه اسلامی با مقاومت توانست دشمن را شکست دهد.
طالب پور گفت: همچنین مقام معظم رهبری تاکید دارند که ما در شرایط جهاد کبیر هستیم. جهاد کبیر یک بار در قرآن آمده (فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا)  و منظور از آن جهاد فرهنگی و سیاسی است. کفار و مشرکین پیغمبر را سر دوراهی قرار دادند که یا دست از یگانه پرستی و دعوت مردم به توحید بردارد و یا سختی‌ها و مشکلات شعب ابی طالب را تحمل کند.
وی با اشاره به سخن خداوند خطاب به پیغمبر مبنی بر عدم پیروی از کفار و مشرکین،  بیان کرد: پیغمبر با وجود همه سختی‌ها توانست بر کفار و مشرکین غلبه کرده و با جهاد کبیر آنها را شکست دهد. ما نیز با بهره گیری از دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس و حفظ روحیه مقاومت می‌توانیم بر مشکلات، دشمنی‌ها و مخالفت‌های استکبار جهانی پیروز شویم.

captcha