کد خبر: 3534584
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۲
مدیر مدرسه علمیه علوی:

ناآشنایی طلاب با قرآن، خسارت است/ ناکافی بودن درس قرآن در نظام جدید آموزشی حوزه

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر مدرسه علمیه علوی با بیان اینکه نا آشنابودن طلاب با قرآن خسارت است گفت: اگرچه در نظام جدید آموزشی توجه به قرآن بیشتر شده اما باز هم ناکافی است زیرا طلاب آشنا با قرآن تبلیغ موثرتری خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین اقبالی، مدیر مدرسه علوی شنبه شب، دهم مهرماه، در مراسم افتتاحیه دارالقرآن این مدرسه گفت: همه چیز این عالم هستی و سعادت و خوشبختی ما در گرو این است که خود و خدا و اهدافمان از خلقت را بشناسیم و در این راه قدم بگذاریم.
وی افزود: خداوند برای سعادت و خوشبختی ما کتاب زندگی قرار داده، همان طور که هدایت تکوینی برای تمامی موجودات از جمله انسان در نظر گرفته و راه و دشمن را که مانع راه رشد و پیشرفت ماست معرفی کرده است.
مدیر مدرسه علمیه علوی با اشاره به آیه شریفه «الم اعهد الیکم ...» گفت: خداوند مهربان همان طور که پیامبران را به عنوان راهبر و راهنما فرستاده نقشه راه زندگی را هم در قرآن به ما نشان داده که چطور زندگی کنیم و چطور بمیریم لذا انبیاء همه درصدد این بودند که آنچه را خداوند فرموده است پیاده کنند.
اقبالی اظهار کرد: امروز ما در محضر کتابی هستیم که دنیا در برابر عظمت آن زانو زده و کسانی که با حیله و تزویر خواسته‌اند به آن تعدی کنند نتوانسته و ناموفق بوده‌اند.
وی با اشاره به لزوم پیشگامی طلاب در شناخت و انس با قرآن کریم و آشنایی با مفاهیم آن افزود: کسی که اولای به این نقشه راه است کسانی هستند که با فقه و علوم اهل‌بیت(ع) سر و کار دارند.
وی خطاب به طلاب حاضر اظهار کرد: روحانیت و طلاب اولی هستند به اینکه قرآن را خوب بشناسند و عمل کنند لذا روحانی و طلبه در صف مقدم قرار دارد و باید داشته باشد از این رو کار قرآنی در این مدرسه باید همراه با تحصیل وجود داشته باشد البته باید مرحله به مرحله جلو برویم.
مدیر مدرسه علوی بیان کرد: اگر طلبه قرآن خواندن و روخوانی را بلد نباشد واقعا خسارت است و اگر نسبت به تفسیر و مفاهیم هم آشنا نباشد نقطه ضعف تلقی می‌شود و البته ما هم باید برای این کار برنامه‌ریزی داشته باشیم.
اقبالی تاکید کرد: ما همان مقدار که به فقه و اصول و ادبیات بها می‌دهیم و دروس خارج و کلاس‌های متعدد برای این شاخه‌ها داریم باید برای قرآن نیز سرمایه‌گذاری کنیم و قرآن در تشکیلات آموزشی وارد شود البته در نظام جدید آموزشی کارهایی شده ولی کافی نیست بنابراین خودمان باید در مدرسه اهمیت بیشتری به این مقوله بدهیم.
وی افزود: اولین گام انس با قرآن و قرائت روزانه است از این رو به هر میزانی که می توانیم باید قرائت داشته باشیم و با قرآن تنفس کنیم و با آن مرتبط باشیم زیرا اگر طلبه مهارت قرآنی داشته باشد کارآیی بیشتری در تبلیغ هم خواهد داشت.
مدیر مدرسه علوی تاکید کرد: طلاب برای فعالیت‌های قرآنی ارزش قائل شوند و کلاس‌های قرائت و تجوید و حفظ و ... را که قرار است از این به بعد با اهتمام بیشتری پیگیری شود جدی‌تر بگیرند.
اقبالی بیان کرد: قرائت روزانه سوره واقعه و تلاوت بعد از نماز و ... کارهای بسیار خوبی است و باید تداوم داشته باشد و بهای بیشتری به آن بدهیم.
captcha