کد خبر: 3537120
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۲
شریفیا خبر داد:

شبکه نخبگان ملیتی قرآن و حدیث ایجاد می‌شود/ ایجاد 6 واحد درسی مهارت‌های قرآنی

گروه حوزه‌های علمیه: رئیس اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) المصطفی(ص) از پیگیری برای ایجاد شبکه نخبگان ملیتی قرآن و حدیث همچنین گذراندن شش واحد درسی مهارت‌های قرآنی خبر داد.

مجید شریفیا، رئیس اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) المصطفی(ص) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از پیگیری برای ایجاد شبکه نخبگان ملیتی در عرصه قرآن و حدیث خبر داد.
وی افزود: براساس این طرح بنا داریم تا نخبگان قرآنی و حدیثی هر ملیت را شناسایی کنیم و ضمن ارتقاء توانمندی آنان در قالب برگزاری برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، هر فرد بتواند رابط و بازوی اجرایی برای پرورش دیگر افراد از ملیت خودش باشد.
شریفیا با بیان اینکه استعدادهای قرآنی خوبی در ملیت‌های مختلف وجود دارد، عنوان کرد: در جامعه المصطفی(ص) توجه به ارتقاء سطح قرآنی طلاب غیرایرانی بسیار مسئله و موضوع مهمی است و تشکیل شبکه نخبگانی نیز علاوه بر ایجاد رقابت معنوی میان ملیت‌ها می‌تواند استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کند.
تشکیل مجمع حافظان قرآن
رئیس اداره قرآن و حدیث مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) اظهار کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های صورت گرفته در مجتمع، تشکیل مجمع حافظان قرآن کریم و برپایی محفل هفتگی قرائت و حفظ قرآن است.
شریفیا عنوان کرد: محفل هفتگی حفظ قرآن با حضور احمد دباغ، حافظ بین‌المللی قرآن کریم در شنبه شب‌ها بعد از نماز مغرب و عشاء برگزارمی‌شود.
وی ادامه داد: همچنین محفل هفتگی قرائت قرآن با عنوان کرسی و منبر قرائت یکشنبه شب‌ها بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور استاد رحیمی از قاریان ممتاز قم در مسجد مجتمع امام خمینی در حال برگزاری است.
شریفیا بیان کرد: اجرای طرح گذراندن شش واحد رسمی مهارت‌های قرآنی برای ارتقاء تلاوت و قرائت طلاب از دیگر کارهایی است که طی بیش از دو ماه گذشته صورت گرفته است.
وی افزود: این طرح با هدف زیباخوانی قرآن اجرا می‌شود و مباحث مرتبط با آن به صورت درسی رسمی در مجتمع در حال تدریس است و هدف نیز تربیت طلابی است که قرآن را بتوانند به صورت زیبا بخوانند که البته کف هدف ما در قرائت در این مجتمع همین زیباخوانی یا همان ترتیل‌خوانی است.
شریفیا همچنین از سطح‌بندی قرآنی بیش از دو هزار طلبه خبر داد و گفت: تاکنون بیش از 600 طلبه مورد ارزیابی قرائت قرار گرفته‌اند و هدف ما در بحث قرائت رساندن بخش اعظمی از افراد به مرحله زیباخوانی در قرائت است.
captcha