کد خبر: 3539542
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۶
آیت‌الله میرعمادی تاکیدکرد:

لزوم توجه ویژه مسئولان به سیاست‌های ابلاغی رهبر در رابطه با انتخابات

گروه سیاست: نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که انتخاباتی که در ایران برگزار می‎شود با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست و همواره از شعورمندی و حضور و مشارکت مردم برخوردار بوده است، افزود: سیاست‎های کلی انتخابات که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است باید بندبند آن از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آبا د در مصلی الغدیر این شهر، با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی با لفظ و گفتار محقق نمی‎شود بلکه باید با اقدام و عمل توام با صداقت و درست‌کاری در راستای تحقق این اصل مهم گام برداشت، گفت: در همین راستا با توجه به مبتنی بودن اقتصاد مقاومتی بر تولیدات داخلی باید کیفیت و استحکام و اعتبار این تولیدات را بالا برد.
وی اضافه کرد: با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای تولید داخل باید به این نکته مهم توجه کرد که تنها زمانی کالای تولید داخل به اعتبار جهانی دست خواهند یافت که قوانین مرتبط با استاندارد در ساخت آنها مورد توجه قرار گیرد چرا که ارتقای کیفیت کالا در توسعه صاردات نقش موثری دارد.
میرعمادی راه عملی مبارزه با قاچاق کالا را ارتقای پایه‎های تولیدی با افزایش کیفیت آنها دانست و گفت: اگر تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کالا و خدمات در عمل خود صادقانه اقدام کنند به کیفیت و استحکام کالای تولید شده منتهی می‎شود که این امر از مهم‎ترین شروط تحقق اقتصاد مقاومتی است.
امام جمعه خرم‎آباد با اشاره به روز آمار و برنامه‌ریزی بیان کرد: داشتن اطلاعات مهمترین منبع آمار و برنامه‌ریزی در کشور است که این اطلاعات از طریق سرشماری نفوس و مسکن حاصل می‎شود. وی اضافه کرد: سرشماری امسال برای اولین‌بار از طریق اینترنت انجام شده است که در کشور 44 درصد مردم یعنی بیش از 35 میلیون نفر و در استان لرستان نیز 58 درصد مردم یعنی بالای یک میلیون نفر از طریق اینترنت در سرشماری نفوس و مسکن ثبت‌نام کرده‎اند.
خطیب نمازجمعه خرم‌آباد افزود: لرستان از این نظر رتبه چهارم کشور را دارد که نشان می‎دهد مردم این استان علاوه‌بر این‌که از شعور و حضور فوق‌العاده‎ای در صحنه‎های مختلف انقلاب اسلامی برخودارند، همواره روزآمد هستند.
وی به ابلاغ سیاست‎های کلی انتخابات از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این سیاست‎های کلی بدون شک اقدامی مؤثر در ارتقای سلامت انتخابات و عاملی برای حضور و مشارکت بیشتر مردم است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان اظهار کرد: شفاف‌سازی باعث کنار رفتن برخی بداخلاقی انتخاباتی می‎شود؛ ابلاغ سیاست‎های کلی انتخابات از جانب مقام معظم رهبری کاری به‌جا و ضروری بود با این‌که همواره در انتخابات برگزار شده مردم حضوری باشکوه داشته‎اند و انتخابات در سلامت کامل برگزار شده اما دشمنان همیشه جنگ روانی علیه انتخابات ما داشته‎اند.
میرعمادی تصریح کرد: به‌دنبال این جنگ روانی دشمنان علیه انتخابات برخی افراد ساده‌اندیش و فتنه‎گر تحت‌تاثیر قرار می‎گرفتند در حالی‌که انتخاباتی که در ایران برگزار می‎شود با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست و همواره از شعورمندی و حضور و مشارکت مردم برخوردار بوده است.
وی افزود: سیاست‎های کلی انتخابات که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است باید بندبند آن از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه خرم‎آباد با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: در این رقابت انتخاباتی بدترین، رکیک‎ترین و زشت‎ترین الفاظ علیه همدیگر به‌کار برده می‎شود که نشان دهنده سقوط اخلاق در این کشور است.
میرعمادی به عملیات آزادسازی موصل عراق اشاره کرد و افزود: موصل دومین شهر عراق با جمعیتی بالغ‌بر دو میلیون نفر است که با حمایت آمریکا به تصرف داعش درآمد و اکنون ارتش عراق و نیروهای مردمی اعم از شیعه و سنی در عملیات آزاد سازی آن مشارکت دارند.
وی افزود: آمریکا منشا ناآرامی و اشغال‏گری در کشورهای منطقه و اسلامی است و اگر آمریکا دخالت نکند ارتش و نیروهای مردمی عراق خود از توان لازم برای مبارزه با گروه‎های تکفیری و داعش برخوردار هستند.
captcha