کد خبر: 3548586
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
پاك‌فطرت:

ریشه تفكر بسیجی اتكای كامل به خداوند و نگاه تكلیف‌محوری به مسئولیت است

گروه اجتماعی: شهردار شیراز بسیج را تقویت‌كننده پایه‌های نظام دانست و گفت: ریشه تفكر بسیجی اتكای كامل به خداوند و نگاه به مسئولیت به‌‌عنوان یك تكلیف است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، علی‌رضا پاك‌فطرت، شهردار شیراز امروز، 4 آذر در نشست قشر بسیج ادارات این كلان‌شهر با تصریح اینكه بسیج و تفكر بسیجی تقویت كننده پایه‌های نظام است، تشكیل بسیج به فرمان حضرت امام(ره) را ناشی از بصیرت عمیق بنیانگذار انقلاب اسلامی دانست و گفت: امروز هم مقام معظم رهبری با بیانی ساده و دقیق و روشن، مسائل را طرح فرموده و تاكید دارند كه بسیجی باید همه كارهایش برای خدا باشد.
وی، ریشه تفكر بسیجی اتكای كامل به خداوند و نگاه به مسئولیت به‌‌عنوان یك تكلیف است، گفت: باید از خودمان بپرسیم كه آیا ما مسئولان چه میزان به صحبت‌های مقام معظم رهبری توجه و آنرا عملیاتی كرده‌ایم؟ هر كس خودش می‌داند سئوالش چه پاسخی دارد.
شهردار شیراز در ادامه با تأكید بر اهمیت توجه به تحقق منویات مقام معظم رهبری گفت:‌ علی‌رغم تاكیدات مقام معظم رهبری بر اینكه اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت كشور از مشكلات است، ما مسئولان آنقدر كه در این مورد حرف زده‌ایم، عمل نكرده‌ایم چرا كه اگر عمل می‌كردیم وضعیت بسیار بهتر از آنچه امروز هست، بود.
پاك‌فطرت با بیان اینكه كل جامعه روز به روز مصرفی‌تر شده است، گفت: درآمدهای نفتی ما بسیار بیشتر از دوران دفاع مقدس است اما چرا اقدامات عمرانی انجام شده به قدر كفایت نیست؟ ما طی سال‌های گذشته تاكنون شاهد افزایش هزینه‌های جاری بوده‌ایم.
شهردار شیراز در بخشی دیگری از سخنانش به انتخاب ترامپ به‌عنوان رئیس جمهور آمریكا اشاره و اضافه كرد: ترامپ چون فردی اقتصادی است، اهل جنگ نیست، او می‌داند هر یك گلوله‌ای كه توسط ارتش آمریكا شلیك شود میلیاردها دلار برای او هزینه دارد.
وی بیان كرد: اما در دوران ترامپ به لحاظ اقتصادی فشارهای بیشتری به ایران اسلامی وارد می‌شود بنابراین در بحث اقتصاد مقاومتی نیازمند كار و تلاش بیشتر هستیم. اگر می‌خواهیم كه زمین نخوریم باید صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری را مد نظر قرار داده و تلاشمان را در ابعاد مختلف عمرانی و توسعه و تولید، بیشتر كنیم.
پاك‌فطرت اظهار كرد: تفكر حاكم بر مجموعه شهرداری شیراز، تفكر نشات گرفته از بسیج است به‌گونه‌ای كه براساس آمار می‌توان اثبات كرد كه طی 5 سال گذشته به اندازه طول مدت تشكیل بلدیه در شیراز كار عمرانی انجام شده است.
شهردار شیراز گفت: در شهرداری كار مدیریتی و پشت میز نشینی امور را پیش نمی‌برد، لذا مسئولان شهرداری با عرق بسیجی كار و تلاش كرده‌اند.
وی تصریح اینكه هنوز خود را یك بسیجی و دلبسته به لباس سبز پاسداری سپاه می‌داند، گفت: بسیج بازیچه هیچ فرد و جناحی نبوده و نیست. بسیج تحت پوشش گروه الف و ب نیست، اینكه عده‌ای می‌گویند مقام معظم رهبری متعلق به آنان است، جفا در حق رهبری و كشور می‌كنند.
captcha