کد خبر: 3551832
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
آیت‌الله حسینی بوشهری در گفت‌وگو با ایکنا:

روزآمدکردن حوزه ضروری است

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر سابق حوزه‌های علمیه بر لزوم روزآمدن کردن حوزه برای رسیدن به تحول مد نظر مقام معظم رهبری تاکید کرد.

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در حاشیه افتتاحیه اجلاسیه جامعه مدرسین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: جامعه مدرسین هر سال دو بار اقدام به برپایی اجلاسیه‌هایی می‌کند و امسال نیز این اجلاسیه با موضوع حوزه انقلابی در حال برگزاری است و موضوعات نیز متناسب با شرایط کشور و منطقه تعیین می‌شود.
حسینی بوشهری بیان کرد: در این دوره چهار کمیسیون تشکیل شده و هر کمیسیون موضوعات روز را بررسی و در نهایت گزارش خواهند داد که یکی از این کمیسیون‌ها حوزه و روحانیت است و مستحضرید که حوزه و روحانیت عامل محدثه انقلاب بوده‌اند و باید از انقلاب نگاهبانی هم داشته باشند.
وی مباحث تبلیغی و فرهنگی را از دیگر دغدغه‌های جامعه مدرسین برشمرد و گفت: در این راستا نیز کمیسیونی ایجاد شده و موضوعات روز فرهنگی بررسی خواهد شد.
دبیر این همایش اظهار کرد: امروز دشمنان هجمه نرم سنگینی را علیه ایران شروع کرده‌اند و درصدد از هم فروپاشی انقلاب هستند لذا باید فرصت‌ها و تهدیدات بررسی و راه‌کارهای مقابله نیز بررسی شود.
وی در پاسخ به این سؤال که بحث تحول حوزه چه جایگاهی در اجلاسیه اخیر داشته و آیا اجلاسیه‌ای در گذشته با این موضوع برگزار شده؟ ادامه داد: موضوع حوزه انقلابی خود در راستای تحول در حوزه است زیرا حوزه‌ای می‌تواند تحول‌زا باشد که انقلابی باقی بماند البته ما همیشه بر روزآمد شدن حوزه و تحول به ویژه در علوم انسانی تاکید کرده‌ایم و در این اجلاسیه ها نیز مورد بحث قرار می‌گیرد.
بوشهری با بیان اینکه حوزه انقلابی دغدغه امروز رهبری است، گفت: روحانیت باید با این صلابتی که تاکنون در دفاع از انقلاب اسلامی داشته است به کار خود ادامه دهد زیرا دغدغه‌های رهبری دغدغه روحانیت و جامعه مدرسین هم هست.
وی نفس گردهمایی جمعی از روحانیون در کنار یکدیگر را شایسته دانست و تاکیدکرد: امام و رهبری همیشه بر این موضوع تاکید داشته و دارند.
captcha