کد خبر: 3572486
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹

اهدای عضو دو جوان شیرازی، جان 5 بیمار نیازمند را نجات داد

گروه اجتماعی: اهدای اعضای حیاتی 2 بیمار مبتلا به مرگ مغزی در استان فارس، جان 5 بیمار نیازمند به دریافت عضو را نجات داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، اهدای اعضای حیاتی 2 بیمار مبتلا به مرگ مغزی در استان فارس در بیمارستان نمازی شیراز انجام شد كه طی آن جان 5 بیمار نیازمند به دریافت عضو نجات پیدا كرد.

اعضای حیاتی زنده‌یاد الهام صابری‌نژاد، به سه بیمار كلیوی و كبدی و اعضای شادروان بیژن دهقان به 2 بیمار كبدی و كلیوی اهدا شد.

كبد و كلیه‌های شادروان الهام صابری‌نژاد، 26 ساله كه به‌علت تصادف دچار مرگ مغزی شده بود، به بیمارانی 30، 34 و 37 ساله اهدا شد و همچنین كبد و كلیه شادروان بیژن دهقان، به 2 بیمار 46 و 48 ساله اهداء شده شد.

یادآور می‌شود،‌ زنده‌یاد الهام صابری‌نژاد، فرزند یكی از افسران بازنشسته نیروی انتظامی و رئیس هیئت جودو استان فارس بود.

captcha