کد خبر: 3574122
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۴

تكریم یاد شهدای سروستان در سوگواره «یاس نبوی»

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن ایام سوگواری دهه اول فاطمیه و اجرای سوگواره «یاس نبوی» یادواره شهدای سروستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، ناصر مرادی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه سروستان امروز، 25 بهمن با اشاره به اجرای سوگواره «یاس نبوی» در این شهرستان گفت: همزمان با فرا رسیدن ایام سوگواری دهه اول فاطمیه و اجرای این سوگواره، یادواره شهدای سروستان برگزار شد.

وی افزود: مراسم یادواره شهدای روستای دهنو بخش مرکزی شهرستان سروستان با حضور مسئولان شهری این شهرستان و عموم مردمشب گذشته، 24 بهمن‌ماه برگزار شد.

مرادی اظهار كرد: این مراسم در حسینیه صاحب‌الزمان(عج) سروستان و با حضور خرمی، قاریاین شهرستان و با مداحی خسروپور برگزار شد.

وی با بیان اینکه همچنین در این مراسم فرمانده سپاه سروستان نیز حضور داشت، گفت: در این مراسم امام جمعه سروستان حجت‌الاسلام حاج ابراهیمی در خصوص این شهدا سخنرانی كرد.

captcha