کد خبر: 3578040
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۱
مهدوی تأكید كرد:

ترویج امر به معروف در ایام نوروز/ حفظ بیت‌المال از مهم‌ترین معروفات این ایام است

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر فارس با اشاره به نزدیك بودن ایام نوروز، بر لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر در این ایام تأكید كرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس امروز، 7 اسفند در جلسه دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرائی این استان گفت: با توجه به اینکه ادارات کل آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تعزیرات حکومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در ایام نوروز از جامعه هدف گسترده‌ای برخوردار هستند، می‌توانند نقش بسزا و موثری در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ایفا کنند.

وی با اشاره به اینکه اداره‌کل آموزش و پرورش بیشترین سطح مخاطب را نسبت به دیگر دستگاه‌ها در اسکان مسافران و میهمانان نوروزی دارد، گفت: مهم‌ترین معروفاتی که می‌توانند در این ایام مورد توجه قرار گرفته و نسبت به آن در شورای آموزش و پرورش برنامه‌ریزی شود، حفظ بیت‌المال و اموال دولتی و جلوگیری از آسیب‌رسانی به آن‌هاست.

مهدوی افزود: باید سعی کنیم با شعار تذکر شما، تشکر ما، تعالی اجتماع، آستانه تحملمان را در برابر تذکر بالا برده و بستر این امر را با فضاسازی در مهمان‌پذیرها و اماکن رفاهی مهیا سازیم.

وی خطاب به دبیران شورای امر به معروف و نهی از منکر دستگاه‌های اجرائی استان فارس گفت: سعی کنیم به کارمندان دستگاه خودمان پیامک‌هایی از قبیل رعایت قوانین و مقررات راهنمائی و رانندگی، صرفه‌جوئی، حفظ حقوق یکدیگر در سفر، خوش اخلاقی و ... را به صورت روزانه در ایام نوروز ارسال كنیم.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر فارس گفت: مواد 8 و 9 از قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر را باید در کنار مواد 608 و 609 قانون مجازات اسلامی در دستگاه‌ها نصب شود تا آحاد مردم بدانند کسی حق تعرض به آمر به معروف و ناهی از منکر را ندارد.

captcha