کد خبر: 3580782
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶

آغاز به‌کار نمایشگاه مُد و لباس ایرانی ـ اسلامی در خرم‌آباد

گروه فرهنگی: اولین جشنواره و نمایشگاه مُد و لباس ایرانی ـ اسلامی امروز یک‌شنبه، 15 اسفندماه طی مراسمی در خرم‌آباد آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، این جشنواره و نمایشگاه مُد و لباس ایرانی ـ اسلامی در سه بخش طراحی لباس ، دوخت لباس و بخش‌های ویژه جشنواره شامل طراحی و تولید لباس و متعلقات عفاف و حجاب و طراحی و تولید لباس بومی ـ محلی مردانه و زنانه امروز، 15 اسفندماه برپا شد.
از اهداف برپایی این نمایشگاه می‎توان به ترغیب و تشویق طراحان برای ارائه‌ی ایده‌ها، طرح‌ها و الگوهای نوین مُد و لباس ایرانی ـ اسلامی، معرفی توانمندی‌های صنایع پوشاک و لباس بومی به مخاطبان، ایجاد فضای مناسب برای انتقال و تبادل دانش رسمی و بومی در حوزه مُد و لباس، ورود کالای ملی به سبد خانوار ایرانی و حمایت از تولیدات ملی در حوزه مُد و لباس اشاره کرد.
نمایشگاه مذکور تا 19 اسفندماه جاری در محل مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد برپا خواهد بود و آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان نیز ١٩اسفند‌ماه جاری برگزار می‎شود.
یادآور می‎شود، این جشنواره به‌همت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری بنیاد ملی مُد و لباس اسلامی ـ ایرانی، کارگروه ساماندهی مُد و لباس کشور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و امور بانوان استانداری استان لرستان برگزار شده است.
captcha