کد خبر: 3583274
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱
آیت‌الله میرعمادی مطرح کرد:

کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد؛ سنگری برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن

گروه فرهنگی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان فعالیت بر محور مسجد، جذب جوانان، ولایت‌مداری و ولایت‌محوری، برنامه‌های متنوع فرهنگی و دینی را از ویژگی‎های کانون‌های مساجد برشمرد و گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سنگری برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در دیدار با مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان که امروز یک‌شنبه، 22 اسفندماه برگزار شد، گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد لرستان از نظر کیفی و از نظر کمی فعالیت‌های مناسبی داشته است.
وی با اشاره به این‌که کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد دو ویژگی مهم دارند، تصریح کرد: مهمترین ویژگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد این است که بر محور مسجد هستند و همین امر باعث اعتماد خانواده‌ها می‌شود که جوانان را برای فعالیت در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بفرستند.
آیت‌الله میرعمادی ولایت‌مداری و ولایت‌محوری را ویژگی دیگر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد دانست و تصریح کرد: فعالیت و کارهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بر اساس رهنمودهای رهبری است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد پایگاه جوانان مؤمن و انقلابی است کمااینکه جوانان مؤمن و انقلابی محلات بر محور مسجد و ولایت در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد جمع می‌شوند و فعالیت می‌کنند.
امام جمعه خرم‌آباد ویژگی دیگر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را جذب جوانان دانست و اظهار کرد‌: بیشتر کسانی‌که در این کانون‌ها فعالیت می‌کنند جوانان و نوجوانان هستند.
وی افزود: برنامه‌های متنوع فرهنگی و دینی ویژگی دیگر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد است این درحالی‌است که کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سنگری برای مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن هستند.
captcha