کد خبر: 3586806
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳

استان فارس، رتبه نخست بازدیدكنندگان نوروزی را به خود اختصاص داد

گروه اجتماعی: طبق اعلام معاون میراث فرهنگی كشور استان فارس رتبه نخست بازدیدکنندگان نوروزی را در ایام نوروز 96 به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس، محمدحسن طالبیان، معاون میراث ‌فرهنگی کشور روز گذشته در ارائه گزارش ستاد مرکزی هماهنگی خدمات ‌سفر گفت: استان فارس رتبه نخست بازدیدکنندگان نوروزی را در ایام نوروز 96 به خود اختصاص داد.

وی با اشاره به آمار بازدیدکنندگان از 21 پایگاه جهانی گفت: از ابتدای نوروز تا پایان 12 فروردین 96، آمار بازدیدکنندگان از مجموعه‌های جهانی درمجموع به 2 میلیون و 524 هزار نفر می‌رسد.

به‌گفته معاون میراث‌فرهنگی کشور بیشترین آمار بازدیدکنندگان مربوط به مجموعه جهانی پارسه و پاسارگاد (تخت جمشید، پاسارگاد، نقش رستم و نقش رجب) با 404 هزار و 623 است كه در صدر بازدید 21 مجموعه جهانی كشور قرار دارند.

وی بیان کرد: براساس آمار ارائه‌ شده استان فارس با یک‌ میلیون و 568 هزار و 498 نفر بیشترین آمار بازدیدکنندگان را به خود اختصاص داده است. همچنین استان‌های خراسان‌رضوی با یک ‌میلیون و 428هزار و 403 و استان اصفهان با 788هزار و 758 نفر در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

captcha