کد خبر: 3588676
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۲
زینی‌وندیان تأکید کرد:

استفاده از نخبگان جهت شناسایی شغل‌های مورد نیاز

گروه اقتصاد: امام جمعه زاغه با بیان این‌که زندگی اهل‌بیت(ع) براساس اشتغال، کار و تولید بوده و همواره بر ایجاد شغل برای جوانان تأکید داشتند، اظهار کرد: دولت در این راه می‌تواند از نخبگان جهت شناسایی شغل‌های موردنیاز استفاده کرده و با اهدای سرمایه اولیه، جوانان را به طرف این شغل‌ها سوق دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود زینی‌وندیان، امام جمعه زاغه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ضمن تبریک سال جدید، گفت: مقام معظم رهبری در صحبت‌های نوروزی خود اقتصاد را مهم‌ترین و ضروری‌ترین مسئله کشور عنوان کردند، چراکه امری بسیار مهم و ضروری است، بنابراین شعار سال 1396 را نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» انتخاب کردند.
وی با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری چندین سال متوالی است که اقتصاد مقاومتی را در شعارهای سال قرار داده است، اظهارکرد: در سال گذشته آن‌گونه که مدنظر مقام معظم رهبری بوده در رابطه با اقتصاد مقاومتی عمل نشده است، البته باید این نکته را مدنظر داشت که اقداماتی در این رابطه انجام شده اما آن‌گونه نبوده است که خواست مقام معظم رهبری و انتظار مردم برآورده شود.
زینیوندیان عنوان کرد: تولید یکی‌ از زیرساخت‌های اشتغال است، بنابراین مقام معظم رهبری سال 96 را تحت‌عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال»، معرفی و نام‌گذاری کرده‌اند.
امام جمعه زاغه با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری در صحبت‌های خود در سال‌های گذشته جنگ اقتصادی و فرهنگی را به‌عنوان جنگ‌های امروزه معرفی کرده‌اند، بیان کرد: دشمنان ما امروز روی اقتصاد ما سرمایه‌گذاری کرده‌اند و سعی دارند با تحریم‌ها و فشار اقتصادی کاری کنند که مردم از نظام جمهوری اسلامی فاصله بگیرند.
وی با اشاره به این‌که دولت یازدهم مدعی است که کارهای زیربنایی بلندمدت انجام داده، اظهار کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری دولت باید طوری کار می‌کرد که اثرات اقتصاد مقاومتی در زندگی مردم ملموس و قابل لمس و مشاهده باشد، این در حالی‌است که اقتصاد مقاومتی باعث ایجاد رونق در کشور شده و آن‌قدر باید در این زمینه کار شود که اثرات آن در زندگی مردم ملموس و قابل لمس باشد.
زینی‌وندیان توصیه و تأکید ائمه‌اطهار(ع) را بر بیکار نبودن جوانان دانست و تصریح کرد: زندگی اهل‌بیت(ع) براساس اشتغال، کار و تولید بوده و همواره بر ایجاد شغل برای جوانان تأکید داشتند چراکه جامعه‌ای که جوانان پویا داشته باشد از نظر اقتصادی فلج و وابسته نیست.
امام جمعه زاغه تأکید کرد: اگر از نظر اقتصادی سبک زندگی ائمه را می‌خواهیم باید به سخنان مقام معظم رهبری که برگرفته از آیات و روایات است، عمل شود.
وی با اشاره به این‌که امروزه باید واژه اشتغال را به جوانان توضیح داده و آن‌را برای آن‌ها شرح داد، ادامه داد: اشتغال آن نیست که تمام جوانان در ادارات استخدام شده و همه پشت میز نشین باشند، چراکه دولت قادر به تولید شغل برای تمام افراد بیکار جامعه نیست، بلکه در این راه مردم و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان باید به دولت کمک کنند.
زینی‌وندیان افزود: از طرف دیگر نیز دولت باید به جوانان خلاق و جویای کار از نظر مالی و پرداخت تسهیلات با سود پایین کمک کرده و آن‌ها را در راه ایجاد شغل‌های جدید برای خود و دیگر جوانان کمک و یاری کند.
امام جمعه زاغه ادامه داد: دولت در این راه می‌تواند از نخبگان در جهت شناسایی شغل‌های موردنیاز استفاده کرده و با اهداء سرمایه اولیه، جوانان را به طرف این شغل‌ها سوق دهد.   
captcha