کد خبر: 3591028
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰

توسعه کمّی و ارتقاء کیفیت در دستور کار ستاد تفسیر قرآن در اصفهان باشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: یک استاد حوزه علیمه با اشاره به به فعالیت ستاد تفسیر قرآن در اصفهان، گفت: علاقه‌مند به افزایش تعداد مساجد برگزار کننده تفسیر هستیم، ولی به بهانه‌ کمیّت از کیفیت برنامه‌ها نمی‌کاهیم و تفسیر قرآن را از دو جنبه توسعه تعداد مساجد و ارتقاء سطح کیفیت تفسیر و تقویت بنیه‌ علمی مفسّران دنبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، حجت‌الاسلام سیدحسین بهشتی‌نژاد، سه شنبه 29 فروردین ضمن تبریک ایام ماه رجب و فصل نیایش، یکی از وظایف آحاد جامعه شیعیان را تمسّک به قرآن کریم، تدبّر و  انس با این گنجینه ارزشمند وحی الهی عنوان کرد و گفت: قرآن و عترت دو امانت گران‌بها هستند که پیامبر اکرم(ص) آن را در حدیث شریف ثقلین به عنوان عصاره‌ رسالتشان برای جامعه اسلامی بیان می‌کنند.
وی وظایف جامعه اسلامی نسبت به قرآن کریم را تعلّم، قرائت، تدبیر وعمل به آن بیان کرد و گفت: بنا بر روایات اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام حاملان قرآن پیشکسوتان اهل بهشت هستند و شکی نیست که وظیفه روحانیون به عنوان پیش قراولان تبلیغ رسالت الهی، سنگین‌تر و بسی بیشتر است.
حجت‌الاسلام بهشتی نژاد با تأکید بر استفاده روحانیون از مساجد و منابر برای بیان تفسیر قرآن گفت: مساجد و منابر به دلیل داشتن مخاطبان زیاد، ظرفیت بی‌بدیل و گرانسنگی است که زمینه رابرای تبیین و تفسیر قرآن فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه گامهای بلندی در رابطه با قرآن نسبت به گذشته برداشته شده، اما هنوز حق قرآن ادا نشده است، اظهار کرد:بر طلاب و جامعه روحانیان لازم است در این راه گام‌های محکم و استواری بردارند و برای القای مفاهیم قرآنی در جامعه تلاش کنند.
وی به فلسفه تشکیل ستاد تفسیر قرآن کریم در اصفهان اشاره کرد و گفت: جوش و خروش قابل تمجید حجت‌الاسلام قرائتی دربحث تفسیر قرآن از یک طرف و خلأ مجموعه‌ای برای استفاده و به کارگیری ظرفیت عظیم مساجد و روحانیون اصفهان در زمینه تفسیر از سوی دیگر، بر آن شد تا تفسیر قرآن مورد توجه جدی طلاب و روحانیون قرار گیرد و حدود 5 سال پیش دراصفهان، ستاد تفسیر قرآن تشکیل شد.
عضو عالی ستاد تفسیر قرآن کریم اصفهان گفت: در گام اول فعالیت این ستاد و در ظرف زمانی ماه مبارک رمضان، 100 مسجد در شهر اصفهان و 100 مسجد در دیگر شهرستان‌های استان جلسات تفسیر قرآن کریم را برگزار نمودند و تلاش شد تا این جلسات در طول سال ادامه داشته باشد.
وی به تشریح برنامه‌های ستاد تفسیر قرآن استان اصفهان پرداخت و گفت: از زمان شکل‌گیری این ستاد تاکنون نزدیک به ده جلسه با محوریت آموزش و آشنایی روحانیون با روش‌های مختلف تفسیری با حضور و سخنرانی شخصیت‌های ممتاز و اساتید برجسته‌ علم تفسیر برگزار شده است.
مدیرکل اسبق تبلیغات اسلامی استان اصفهان همچنین با بیان اینکه برنامه‌های ستاد تفسیر آنچنان که باید و شاید به حدّ مطلوب نرسیده و با ایده‌آل مورد نظر فاصله زیادی دارد، خاطر نشان کرد: در عین اینکه علاقه‌مند به افزایش تعداد مساجد برگزار کننده تفسیر هستیم، ولی به بهانه‌ کمیّت از کیفیت برنامه‌ها نمی‌کاهیم و تفسیر قرآن را از دو جنبه توسعه تعداد مساجد و ارتقاء سطح کیفیت تفسیر و تقویت بنیه‌ علمی مفسّران دنبال می‌کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت نورانی ماه‌های رجب و شعبان و بیان اینکه این دو ماه پر برکت، بستر ورود به بهار قرآن و ظرف شایسته اوج‌گیری عبودیت و راز و نیاز با خدا است، افزود: به همین منظور نشست‌های علمی و آموزشی ویژه مفسّران قرآن کریم در اصفهان برگزار می‌شود که اولین آن روز پنجشنبه 31 فروردین ماه با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالکریم بهجت پور در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود.
بهشتی نژاد ابراز امیدواری کرد که این‌گونه نشست‌ها بتواند زمینه انس بیشتر با قرآن کریم آحاد جامعه به ویژه جوانان را فراهم نماید و این حرکت بهتر از قبل انجام بگیرد و رشد پیدا نماید.

captcha