کد خبر: 3606313
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰
رئیس سازمان حج و زیارت عنوان کرد:

افزایش 35 درصدی حجاج در سال جدید

گروه اجتماعی: رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه امسال 500 هزار نفر به ظرفیت حجاج کشورهای مختلف افزوده شده است از افزایش ظرفیت 35 درصدی حجاج ایرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم، حمید محمدی، 13 خرداد در گردهمایی منطقه‌ای کارگزاران حج تمتع 1396 در سالن جلسات اداره‌کل حج و زیارت استان قم گفت: شرابط حج امسال به علت تیرگی روابط سیاسی ما با عربستان حساس است به همین دلیل تلاش ده تا حج جدا از روابط سیاسی دنبال شود.
وی با بیان اینکه مسئله حج با اطلاع مسئولان ارشد نظام دنبال شده است تصریح کرد: امسال 500 هزار نفر به ظرفیت حجاج کشورهای مختلف اضافه شده و ظرفیت حجاج ایرانی نیز نزدیک به 35 درصد اضافه شده است.
محمدی با بیان اینکه با وجود اینکه هتل‌های مطلوب با مشکل پراکندگی روبه‌رو هستیم اظهار کرد: نقش روحانیون و مدیران کاروان‌ها بسیار مهم و تعیین کننده است به همین علت این افراد باید نسبت به دستورالعمل‌ها آگاه بوده و نسبت به اجرایی کردن آنها اهتمام داشته باشند.
محمدی با بیان اینکه مدیران و روحانیون کاروان‌ها باید سرفصل‌های مشخص شده را به حجاج انتقال دهند، اظهار کرد: امیدواریم با انتقال این سرفصل‌ها که توسط کارشناسان برجسته تهیه شده است بتوانیم در راستای رسیدن به اهداف مورد نظر گام‌های مطلوبی برداریم.
محمدی یادآور شد: به علت تخریب هتل‌های اطراف مسجدالنبی وضعیت هتل‌ها در مدینه مطلوب نیست به همین علت باید حجاج را نسبت به این موضوع آگاه کنیم.
وی بر همراه نداشتن تبلت و لب‌تاپ توسط حجاج تاکید کرد و افزود: متفاوت بودن پروازها و هتل‌ها سبب تفاوت میان قیمت‌هاست، این موضوع باید برای حجاج توضیح داده شود.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه مدیران کاروان‌ها نباید بدون هماهنگی روحانیون به مباحث فرهنگی وارد شوند به مسئله مچ بندی های امنیتی اشاره و تصریح کرد: اگر سال 94 رابطه میان ایران و عربستان هم مشکل‌دار نمی‌شد مچ‌بندها را دنبال می‌کردیم چرا که اکثریت سن زائران بالاست و از این طریق می توان به مشخصات افراد دسترسی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: با اینکه امسال مبلغ حج به ظاهر گرانتر از سال 94 است ولی در حقیقت ارزان تر است زیرا قیمت ارز 700 تومان بیشتر شده است.
captcha