کد خبر: 3606912
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰
فردا؛

نهمین نمایشگاه قرآن فارس فردا افتتاح می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از برگزاری مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه قرآن این استان عصر فردا در شیراز خبر داد.

بهزاد مریدی، مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از برگزاری مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه قرآن این استان خبر داد و گفت: این مراسم فردا، 17 خردادماه ساعت 18 در محل نمایشگاه برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینكه محل این نمایشگاه در بست شهید آیت‌الله دستغیب حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) قرار دارد، افزود: این برنامه با حضور تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) و مسئولان ارشاد فارس برگزار خواهد شد.

مریدی از فعالیت 74 غرفه در این نمایشگاه خبر داد و گفت: مؤسسات قرآنی، انتشارات آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، امور زندان‌های فارس، سازمان تبلیغات اسلامی، میراث فرهنگی، جهاد دانشگاهی، هنرمندان، دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی و غیره از جمله سازمان‌ها و نهادهایی هستند كه در این نمایشگاه حضور دارند.

مدیركل ارشاد فارس با بیان اینكه همچنین یك غرفه نیز به نام سرای معرفت در این نمایشگاه تعبیه شده است كه در آن شب شعر، محفل انس با قرآن و مسابقات قرآنی برگزار می‌شود، گفت: یكی از برنامه‌های جذاب این نمایشگاه برپایی مسابقه زنده قرائت قرآنی با حضور قاریان استان فارس است كه قاریان می‌توانند جهت شركت در این مسابقه به محل نمایشگاه مراجعه كنند.

وی، زمان بازدید از این نمایشگاه را همه روزه از ساعت 17 تا 21:30 اعلام كرد و گفت: این نمایشگاه تا تاریخ 22 خردادماه جاری برپا خواهد بود.

مریدی، برگزاری محافل انس با قرآن، اجرای تئاترهای خیابانی، نشست‌های تدبر در قرآن و غیره را از دیگر برنامه‌های جنبی این نمایشگاه عنوان كرد و در پایان از اقشار مختلف مردم جهت حضور در این نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

captcha