کد خبر: 3607246
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۴
علی لاریجانی:

تروریست‌ها به دنبال مسئله‌سازی در ایران هستند/ نفوذ تروریست‌های بزدل به مجلس

گروه سیاسی: علی لاریجانی با اشاره به ورود تروریست‌ها به راهروهای مجلس شورای اسلامی، آن را یک حادثه جزئی توصیف کرد و گفت: تروریست‌ها به دنبال مسئله‌سازی برای ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز، چهارشنبه، 17 خردادماه در پایان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حادثه تروریستی در راهروهای مجلس شورای اسلامی گفت: امروز چند نفر از تروریست‌های بزدل به مجلس نفوذ کردند که با آنها برخورد جدی شد.
وی گفت: البته نمایندگان در این مسیر با آرامش به کار خود ادامه دادند.
وی با بیان اینکه این حادثه تروریستی، یک مسئله جزئی است، گفت: تروریست‌ها به دنبال مسئله‌سازی هستند؛ به ویژه اینکه بتوانند به ایران به عنوان یک قطب خدشه وارد کنند اما حتماً نیروهای امنیتی با آنها برخورد جدی خواهند داشت و این مسئله حل خواهد شد.
پس از سخنان کوتاه رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی شعار «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

captcha