کد خبر: 3608013
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
احمدی خبر داد:

برپایی نمایشگاه کتاب علوم قرآنی و معارف اسلامی در لرستان

گروه فعالیت‌هیا قرآنی: مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از برپایی سومین نمایشگاه کتاب علوم قرآنی و معارف اسلامی، از 25 خردادماه مصادف با بیستمین روز از ماه مبارک رمضان، به مدت بیست روز در استان خبر داد.

منصور احمدی، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برپایی سومین نمایشگاه کتاب علوم قرآنی و معارف اسلامی، در استان لرستان، خبر داد.
وی با اشاره به این‌که جهت برپایی این نمایشگاه با مؤسسه معراج نور با مدیریت ابراهیم لطفی، تفاهم‌نامه همکاری امضا شده، عنوان کرد: در این نمایشگاه چهار هزار عنوان کتاب با موضوعات قرآنی، معارف اسلامی و موضوعات عمومی، با 40 درصد تخفیف، ارائه خواهد شد.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با اشاره به این‌که نمایشگاه کتاب قرآن و معارف اسلامی، در سالن شهید آوینی مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد خرم‌آباد برپا می‌شود، ادامه داد: این نمایشگاه روز پنج‌شنبه، 25 خردادماه، مصادف با 20 رمضان، افتتاح شده و به مدت 20 روز پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی است.
captcha