کد خبر: 3608198
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲

تكریم مدیر مؤسسه مكتب‌القرآن ثارالله(ع) در همایش تجلیل از خادمان قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام منصور برزگر به عنوان مدیر و خادم نمونه قرآنی در همایش «تجلیل از خادمان قرآن» تجلیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، در همایش «تجلیل از خادمان قرآن» امسال از حجت‌الاسلام منصور برزگر، مدیر مؤسسه مكتب‌القرآن ثارالله(ع) به عنوان مدیر و خادم قرآنی تجلیل به عمل خواهد آمد.

مراسم بیست و دومین همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم امشب،٢٠ خردادماه همزمان با روز ولادت امام حسن مجتبی(ع) و نیمه ماه مبارک رمضان در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.

دراین مراسم که با حضور رئیس جمهور برگزارمی شود ،حجت‌الاسلام منصور برزگر به نمایندگی از استان فارس به عنوان مدیر و خادم نمونه قرآنی کشور تجلیل خواهد شد.

یادآور می‌شود، مؤسسه مكتب‌القرآن ثارالله(ع) كه از سال 1371 فعالیت خود را در شهرستان لامرد آغاز كرد، هم‌اكنون یكی از بزرگ‌ترین مؤسسات قرآنی كشور محسوب می‌شود كه دارای بیش از 360 شعبه در نقاط مختلف كشور است.

captcha