کد خبر: 3617355
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷
مهرابی:

با نگاه سكولار و اقتصاد لیبرال نمی‌توان كار دینی كرد

گروه سياست و اقتصاد: مدیركل تبلیغات اسلامی فارس، یكی از مهم‌ترین راهكارهای تحقق اقتصاد مقاومتی را تغییر نگاه‌های سكولار دانست و گفت: با اقتصاد لیبرال و نگاه سکولار نمی‌توان کار دینی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی فارس، حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیركل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به نامگذاری سال به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» گفت: اقتصاد مقاومتی الگویی بومی و عملی و برخاسته از فرهنگ اسلامی است و با تشریح و تبیین سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مشخص می‌شود که تحقق آن جز از طریق مقوله فرهنگ امکا‌ن‌پذیر نیست.

وی، ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی را در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی یادآور شد و گفت: گسترده‌ترین شبکه تبلیغی برای بسترسازی فرهنگی به این منظور سازمان تبلیغات اسلامی است. بی تردید تبلیغات و فرهنگ‌سازی می‌تواند نقش کلیدی در شکل‌گیری هویت اسلامی ایرانی، پشتکار، قناعت، کار و تلاش، مصرف تولیدات داخلی داشته باشد.

مهرابی یادآور شد: توجه رهبر فرزانه انقلاب به تحقق اقتصاد مقاومتی - اشتغال و تولید مسئولیت دستگاه‌های فرهنگی را در بسترسازی فرهنگی برای این امر دوچندان کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، جهت عملی کردن شعار سال و منویات مقام معظم رهبری راهکارهای فرهنگی مختلفی را بر شمرد و گفت: توجه عمیق در محتوای فرهنگی به مفاهیمی مانند تولید ملی، ضرورت اشتغال، قناعت، تلاش و پشتکار، فرهنگ‌سازی جهت اصلاح ساختاری اقتصاد و تغییر نگاه‌های سکولار، چرا که با اقتصاد لیبرال و نگاه سکولار نمی‌توان کار دینی کرد از جمله این راهكارها هستند.

وی، همچنین تشکیل کارگاه‌های آموزشی ویژه مدیران فرهنگی و مبلغان، تشویق مردم و گروه‌های هدف سازمان به مصرف تولیدات داخلی، استفاده از فرصت‌های تبلیغی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، آشنایی شبکه‌های تبلیغی با مراکز تولیدی و اشتغال‌زا، استفاده از بسترهای فرهنگی در راستای این مهم، معرفی کتاب با موضوع نقش دستگاه‌های فرهنگی در تحقق اقتصاد مقاومتی را از دیگر این راهكارها برشمرد.

captcha