کد خبر: 3623724
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۴

لازمه موفقیت در زندگی مشترک، صداقت و کسب رضای خداست

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با بیان اینکه لازمه موفقیت در زندگی مشترک، در نظر داشتن خدا و رضایت اوست، گفت: خداوند زن و مرد را متفاوت آفرید تا جفت و مکمل یکدیگر باشند و علت بسیاری از اختلافات میان زوجین، همین عدم آگاهی از تفاوت‌های یکدیگر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در جشن پیوند آسمانی 100 زوج ناشنوا که امروز پنجشنبه پنجم مرداد ماه در جوار مقبره علامه مجلسی(ره) اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: زوج‌های جوان بعد از اینکه وارد زندگی مشترک می‌شوند، بیشتر اوقات خود را در کنار یکدیگر سپری می‌کنند و حتی زمانی که مرد در بیرون از خانه و زن به کار خانه مشغول است، به خاطر خانواده و وجود یکدیگر کار و فعالیت می‌کنند.
حجت‌الاسلام شرفخانی افزود: زمانی که زن به خانه‌داری و مرد در خارج از خانه به کار و فعالیت مشغول است، اگر خدا را در نظر داشته باشند، قطعا کار و فعالیت آنها عبادت محسوب می‌شود. عبادت فقط نماز و روزه و حج و جهاد نیست، اگر بانویی برای همسرش غذا یا یک لیوان آب بیاورد، این کار بالاترین عبادت است.
وی ادامه داد: امام باقر(ع) می‌فرمایند: هیچ زنی نیست که جرعه‌ای آب به همسرش بدهد، مگر اینکه این کار برای او از یک سال عبادتی که روزهایش روزه باشد و شب‌هایش را شب زنده‌داری کند، ارزش بیشتری دارد. ایشان در جای دیگر نیز می‌فرمایند: اگر زنی برای همسرش آرامش و آسایش را فراهم کند، پاداشش از هزار سال عبادت، هزار سال حج، آزاد کردن هزار اسیر و انفاق تمام اموال بالاتر است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اضافه کرد: خداوند وجود زوج را برای آرامش در زندگی قرار داد و فرمود اگر آرامشی را برای شما قرار دادم، به خاطر این است که ایمانتان بیشتر شود.
 وی با بیان مهارت‌های کسب موفقیت در زندگی گفت: پایه و اساس زندگی باید مبتنی بر رضای خداوند باشد. در خلقت زن و مرد تفاوت‌هایی وجود دارد و خداوند آنها را جفت قرار داد تا در کنار یکدیگر و مکمل هم باشند. متأسفانه علت بسیاری از طلاق‌ها و اختلافات میان زوجین این است که از ویژگی‌ها و ساختارهای منحصر به فرد یکدیگر اطلاع ندارند و از دیدگاه خود رفتار طرف مقابل را نقد می‌کنند که همین مسئله سبب دلخوری و ناراحتی می‌شود.
حجت‌الاسلام شرفخانی بیان کرد: توصیه من به بانوان این است که با خانواده همسر مثل خانواده خود برخورد کرده و نگاه منفی نسبت به آنها نداشته باشند. به آقایان نیز توصیه می‌کنم که باعث دلشکستگی همسر خود نشوند، چرا که زن سمبل محبت، آرامش و احساس در خانه است و اگر با سخنی سبب دلخوری و آزار او شوید، به آرامش خانه لطمه زده‌اید.
وی افزود: آقایان باید هر چه می‌توانند به زن محبت کنند. محبت فقط زبانی نیست و در هر موقعیتی تعبیری دارد، کمک کردن و احترام گذاشتن به زن، محبت محسوب می‌شود و ابراز محبت به زن، حکم افزایش آرامش در زندگی را دارد.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خطاب به بانوان گفت: مرد سلطان خانواده و ستون خانه است، هیچ‌گاه به او امر و نهی نکنید و در حضور فرزندان و افراد دیگر موجبات سرشکستگی او را فراهم نسازید. حتی اگر در رفتار او اشکالی مشاهده کردید، در مقابل دیگران آن را مطرح نکرده و او را خرد نکنید، اگر ستون خانواده شکسته شود، خانواده نیز از بین خواهد رفت.
وی با بیان اینکه عدم صداقت یکی از دلایل بزرگ طلاق در کشور است، خاطرنشان کرد: هیچگاه در زندگی بدون صداقت، با طرف مقابل رفتار نکنید و صداقت را سرلوحه زندگی خود قرار دهید.
حجت‌الاسلام شرفخانی تصریح کرد: آموزش مباحث زندگی زناشویی و ابراز محبت از مسائل ضروری برای داشتن ازدواج موفق است و زوج‌های جوان سعی کنند بدون یادگیری این مسائل وارد زندگی مشترک نشوند که در غیر این صورت باید به طلاق تن دهند.

captcha