کد خبر: 3626470
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۱

نگاهی به نوآوری‌های چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در فارس

گروه فعالیت‌های قرآنی: مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف فارس امسال با نوآوری‌هایی نسبت به دوره های گذشته این مسابقات همراه بود.

جواد یزدانی، مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف فارس در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفت: مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در استان فارس به صورت همزمان در دو بخش آقایان و بانوان در شیراز در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه این مسابقات نسبت به دوره‌های گذشته با نوآوری‌هایی همراه است، افزود: یکی از مهم‌ترین نوآوری‌هایی که در این دوره از مسابقات شاهد آن هستیم، برپایی نمایشگاه قرآن در حاشیه محل برگزاری این مسابقات است.

یزدانی ادامه داد: نمایشگاه در 6 غرفه حکمت مطهر، وقف مصحف شریف، عفاف و حجاب و عرضه محصولات فرهنگی در محل اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس دائر شده است.

مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف فارس ادامه داد: همچنین یکی دیگر از برنامه های جدید ما در این مسابقات برپایی همزمان محفل انس با قرآن در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) است که این محفل عصر امروز، 12 مردادماه از ساعت 18 با تلاوت حمیدرضا احمدی وفا، قاری بین‌المللی کشورمان برگزار خواهد شد.

وی، نوآوری دیگر این دوره از مسابقات را برپایی همزمان مسابقات قرآن در دو بخش بانوان و آقایان برشمرد و گفت: امسال برای نخستین بار مرحله استانی این مسابقات در جوار یکی از بقاع متبرکه برگزار شده است.

یزدانی اظهار کرد: امسال نیز همانند سال گذشته بعد از اجرای هر کدام از متسابقان فایل صوتی و تصویری اجرای آنان را تقدیمشان می‌کنیم تا بتوانند به نقاط قوت و ضعف خود واقف شوند اما امسال این فایل را به جای سی دی، در فلش‌های 8 گیگ به متسابقان اهدا می‌کنیم.

مسئول کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی چهلمین دوره مسابقات قرآن اوقاف فارس در پایان یادآور شد: همچنین امسال برای نخستین برای مرحله استانی مراسم اختتامیه برگزار خواهیم کرد که این مراسم فردا، 13 مرداد ساعت 17 در سالن عترت اداره‌کل و امور خیریه فارس برگزار خواهد شد که طی آن نفرات برگزیده هر بخش و رشته معرفی و تجلیل خواهند شد.

captcha