کد خبر: 3626929
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰

راه‌اندازی نخستین کتابخانه تخصصی ادیان استان سمنان

کانون خبرنگاران نبأ: رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان با بیان اینکه کتابخانه ادیان و فرق نو ظهور در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود، گفت: تحقق این امر مهم نیازمند حمایت مسئولان است.

به گزارش به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام غلامرضا زاهدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان در آیین اهدای کتاب به کتابخانه‌های سمنان که با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان در اداره تبلیغات اسلامی سمنان برگزار شد، ضمن بیان اینکه کتاب‌های مربوط به حوزه ادیان و فرق برای کتابخانه تخصصی این امر، خریداری شده است، بیان کرد: نخستین کتابخانه فرق نوظهور استان در آینده نزدیک برای بهره برداری آماده می‌شود و ما تنها خواستار همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان برای راه اندازی این کتابخانه هستیم.
وی تصریح کرد: در این کتابخانه غیر از کتاب‌های حوزه ادیان و فرق، کتاب‌های دینی و مذهبی دیگری هم وجود دارد که مراجعان می توانند از آن استفاده کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان استفاده از این کتابخانه را برای عموم آزاد دانست و افزود: این کتابخانه تخصصی با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم راه اندازی خواهد شد.
captcha