کد خبر: 3629094
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۷
آیت‌الله علم‌الهدی عنوان کرد:

جریان اسرائیل در حال نابودی واضمحلال است

گروه سیاست و اقتصاد: امام جمعه مشهد با اشاره به روند رو به اضمحلال رژیم صهیونیستی، جنگ 33روزه را نماد حماسه و غیرت برای مسلمانان انقلابی و برگرفته از آموزه‌های انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: امروز محور این مقاومت، ایران، انقلاب اسلامی‌ است بنابراین، مردم ایران مبدع و منبع این غیرت و حماسه هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی علم‌الهدی. آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد و نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ظهر امروز، 20 مردادماه در خطبه دوم نماز جمعه مشهد با اشاره به وضعیت رژیم صهیونیستی در منطقه و روند اضمحلال آن، اظهار کرد: با یک نگاه گذرا می‌بینیم، جریان اسرائیل به‌عنوان مهره ساخته‌وپرداخته استکبار جهانی در این منطقه، یک جریان در حال نابودی و اضمحلال است؛ در ژوئن 1967، قریب به 50 سال گذشته آمریکا اراده کرد دو میلیون صهیونیست را در مقابل 50 میلیون عرب قرار دهد که همین تعداد اندک آن 80 میلیون را به خاک هلاکت رساندند، اراضی همه کشورهای عربی را تصرف کردند و در یک جنگ 6 روزه، دو میلیون انسان ذلیل منفور بر 80 میلیون عرب پیروز شدند.
آیت‌الله علم‌الهدی با اظهار این مطلب که تمام کشورهای منطقه و دنیای اسلام در طول 40 سال گذشته از اسرائیل هراس داشتند، ادامه داد: به این ترتیب، اسرائیل به هر طرف اراده می‌کرد حمله می‌کرد و بر حسب ترس و وحشتی که مسلمانان از اسرائیل داشتند، راه را بر تجاوز او باز می‌کردند؛ در این شرایط آمریکا و انگلیس جنگی را با هدف حاکمیت اسرائیل بر منطقه برنامه‌ریزی کردند که همه امکانات استکباری به کمک اسرائیل آمد اما بچه‌های سینه‌چاک جان‌بر ‌کف شیعه حزب‌الله لبنان در مقابل آنان ایستادند.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه جنگ 33 روزه، برای منطقه دو نتیجه بر جای گذاشت، توضیح داد: جنگ پس از 33 روز با ذلت و شکست سنگین صهیونیست‌ها و پیروزی فوق‌العاده جوانان عزیز حزب‌الله به پایان رسید؛ پس از جنگ، صهیونیست‌ها به شکست سنگین خود اذعان کردند و از طرف دیگر، هراسی که مسلمانان از اسرائیل داشتند با این پیروزی از بین رفت و موساد دیگر برای آنان تنها قدرت اطلاعاتی منطقه نبود. 
وی در همین راستا اضافه کرد: پس از جنگ 33روزه، در بین ارتش و مردم اسرائیل یک اختلاف اعتقادی به وجود آمد و در مقابل، جوانان شیعه حزب‌اللهی جان‌برکف، در دنیای اسلام به عنوان نماد غیرت و حماسه شناخته شدند، سید حسن نصرالله در صدر شخصیت‌های عربی منطقه قرار گرفت، امنیت لبنان نیز تامین شد و در نتیجه اسرائیلی که همه را تهدید می‌کرد، خود از طرف حزب‌الله تهدید شد.
امام جمعه مشهد جنگ 33 روزه را نماد حماسه و غیرت برای مسلمانان انقلابی و برگرفته از آموزه‌های انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: امروز محور این مقاومت، ایران و انقلاب اسلامی‌ است بنابراین، مردم ایران مبدع و منبع این غیرت و حماسه هستند.
 آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به این سخن امام خمینی(ره) که«مجلس عصاره ملت است»، ضمن ابراز تاسف از اتفاقی که در مراسم تحلیف رئیس جمهور از سوی برخی نمایندگان رخ داد، اظهار کرد: همین کسی که برخی نمایندگان مردم به عکس‌گرفتن با او افتخار می‌کند، نقطه متمرکز حمایت از اسرائیل است و در مقابل تهدیدهای نابکارانه و ضدبرجامی آمریکا هیچ اعتراضی به نقض برجام نکرد.
captcha