کد خبر: 3629920
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶

شهید حججی، حاصل درخت تنومند انقلاب اسلامی است

گروه سیاست و اقتصاد: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید حججی محصول درخت تنومند انقلاب اسلامی است که معرفت و شناخت را از مکتب انقلاب و مکتب عاشورا به دست آوردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، سردار سرلشگر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز یکشنبه 22 مرداد در مراسم گرامیداشت شهید محسن حججی که در مسجد جامعه نجف‌آباد برگزار شد، اظهارکرد: فرهنگ جهاد و شهادت در کشور اسلامی ما در حال گسترش است و از این بابت باید خداوند را شاکر بود.
وی با بیان اینکه شهدا با نثار خون خود، نورافکن بزرگی را برای جامعه ما روشن می‌کنند، افزود: شهید حججی با تقدیم سر مبارک خود، پیام شهادت و ولایت‌مداری را به جوانان و جامعه ما منتقل کرد و همسر مکرمه‌ ایشان نیز، زینب‌وار این پیام را به جامعه ما منتقل خواهند کرد.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: همسر شهید حججی فرمود شهید حججی سرش رفت تا روسری‌ها نرود، این یک پیام هوشمندانه از سوی شهدا و خانواده شهدا به جامعه امروز است، آن هم در شرایطی که اکنون با هجمه‌ها و توطئه‌های زیادی علیه باورها و اعتقادات مردم  ایران اسلامی مواجه هستیم.
سردار جعفری با بیان اینکه اکنون انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان محور اصلی عزت و اقتدار در جهان شناخته شده است، بیان‌ کرد: خون شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مدافع حرم درخت انقلاب اسلامی را تنومند و بارور کرده و شهید حججی محصول درخت تنومند انقلاب اسلامی است که معرفت و شناخت را از مکتب عاشورا و انقلاب به دست آورده‌اند.
وی با بیان اینکه شهادت شهید حججی، انقلاب نوینی در عرصه‌های فرهنگی و جهاد در راه خدا و دفاع از انقلاب اسلامی و ولایت ایجاد کرد، افزود: شهید محسن حججی از پاسداران جوان ما بود و امروز سپاه مفتخر است که توانسته چنین جوانان با ایمان و شجاعی را برای حفظ اسلام و انقلاب در خود سازماندهی کند. 
جعفری با بیان اینکه امروز دشمنان از گسترش انقلاب اسلامی احساس خطر کرده‌اند، اظهار کرد: برهمین اساس آن‌ها درصدد هستند تا با ایجاد و حمایت از گروه‌های تکفیری و  وهابی، مانع گسترش پیام و اهداف انقلاب اسلامی شوند.
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها داعش را به وجود آوردند تا سرزمین‌های عراق و شرق سوریه را به منطقه‌ای امن برای خود و از طرفی ناامن برای اهل تسنن و شیعیان منطقه بدل کنند تا از همین طریق مانع رشد انقلابی مردم منطقه شوند گفت: علمای اهل سنت نیز این گروه‌های تند رو را دشمنان اسلام می‌دانند، هدف این گروه‌ها تصرف عراق بود، اما با یاری خداوند و با حمایت آیت‌الله سیستانی و جمهوری اسلامی این توطئه دشنمان خنثی شد و امروز ما شاهد پیروزی‌های پی در پی جبهه انقلاب اسلامی در عراق هستیم و بزودی هیچ شهری در تصرف این گروهک‌ها نخواهد ماند. 
سردار جعفری با بیان اینکه اکنون وضعیت انقلاب اسلامی در منطقه و مقاومت اسلامی بسیار استثنایی و حساس می‌باشد که این مهم با ایثارگری و فداکاری و نثار خون شهدای مدافع حرم همچون شهید محسن حججی ایجاد شده است، افزود: مردم باید بدانند که دشمنان، ایران را کانون این حرکت الهی می‌دانند و  و آن‌ها برهمین اساس نیروهای مومن و انقلابی را هدف حملات خود گرفته‌اند.
وی با بیان اینکه نخستین مولفه قدرت و توان دفاعی جمهوری اسلامی؛ خواست و اراده توام با ایمان و باور مردم است، ادامه داد: مولفه دوم، رهبری و ولایت فقیه می‎باشد که این مهم، عامل اصلی قدرت و اقتدار در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی، توان دفاعی نیروهای مسلح را دیگر مولفه قدرت جمهوری اسلامی دانست و افزود: دشمنان علاوه بر تضعیف روحیه و اراده مردم، به دنبال تضعیف نیروهای مسلح می‌باشند و برهمین اساس آن‌ها بعد از برجام، به دنبال اعمال تحریم‌های موشکی و دفاعی هستند.
وی با بیان اینکه دشمنان به دنبال تضعیف جایکاه ولایت فقیه هستند، تصریح کرد: اما مردم ما همواره مدافع و پیرو ولایت فقیه بوده‌اند که نمونه بارز آن حضور گسترده در 9 دی است که پیام آن پیروی از ولایت فقیه بود.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه مقام معظم رهبری اخیرا در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم فرمودند که «ما وظیفه داریم خانواده شهیدان را عزیز نگه داشته، عزت آن‌ها را حفظ کرده و از آن‌ها درس ایثار، شهادت و فداکاری یاد بگیریم»،  تصریح کرد: دشمنان بدانند که هر چه فشارها و تحریم‌ها علیه ایران را بیشتر کنند، در مقابل وحدت و انسجام مردم و مسئولان نظام نیز بیشتر می‌شود و این روحیه دشمن ستیزی مردم را باید از معجزات و الطاف الهی دانست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان نجف‌آباد شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، گفت: شهدای این شهرستان مدیون تلاش و انقلابی‌گری مردم  ولایت‌مدار این شهرستان در گذشته و اکنون است که ثمره آن را امروز شاهد هستیم. 
captcha