کد خبر: 3634605
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴

طرح (کلید بهشت) با محوریت سوادآموزی و نماز برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: همراه شدن سواد آموزی با نماز باعث هدفمند و جهت‌دار شدن آن می‌گردد که امید می‌‎رود این دوره نیز زمینه ساز دستیابی به این هدف مهم باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌‎المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، محمدجواد احمدی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره پرورش استان، اظهارکرد: در تعلیم و تربیت اسلامی، اهمیت مسئله علم‌آموزی از کلام قرآن، بیان انبیاء، ائمه معصومین و بزرگان دین قابل دریافت است.
وی افزود: اگر سوادآموزی با محوریت نماز برگزار شود، می‌تواند مسیر زندگانی شایسته و واقعی را برای سوادآموزان تبیین نموده و روح معنوی را به تدریج در وجود آنان می‌دمد که با انتقال این معنویات به خانواده توسط سوادآموزان، آثار آن در جامعه پدیدار خواهد گردید.
احمدی در رابطه با همکاری اداره کل آموزش و پرورش با ستاد اقامه نماز استان در برگزاری این طرح، گفت:: ضرورت و اهمیت کار در میدان تعلیم و تربیت باعث می‌شود تا به دنبال شناسایی مربیان آموزش دهنده و در کنار آن افراد بی‌سواد باشیم و شرایط را برای برگزاری کلاس‌های سوادآموزی فراهم کنیم.
وی بیان کرد: به همین منظور در نشست هاهنگی با ستاد اقامه نماز استان ضمن تقسیم کار مقرر شد تا از اساتید خبره از شهر قم که در زمینه آموزش عملی احکام نماز دارای تجربیات ارزشمندی عستند برای این دوره دعوت به عمل بیاید.
احمدی در پایان با اشاره به انتظارات از برگزاری این دوره، افزود: همراه شدن سواد آموزی با نماز باعث هدفمند و جهت‌دار شدن آن می‌گردد که امید می‌‎رود این دوره نیز زمینه ساز دستیابی به این هدف مهم باشد.
 

captcha