کد خبر: 3644868
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹
خادمی مطرح کرد:

دفاع مقدس؛ یکی‌از بزرگ‌ترین وقایع تاریخ ایران

گروه اجتماعی: استاندار لرستان دفاع مقدس را یکی‌از بزرگ‌ترین وقایع تاریخ ایران دانست و اظهارکرد: دفاع مقدس به ما درس خودباوری داد و این‌که می‌توانیم روی پای خود بایستیم و نباید وابسته بود. جنگ تحمیلی استقلال را معنی کرد و از آن روز به‌سمت خودباوری و خوداتکایی پیش رفتیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، موسی خادمی، استاندار لرستان امروز جمعه، 31 شهریور در مراسم رژه نیروهای مسلح استان لرستان که در محل میدان کریم‌خان خرم‌آباد برگزار شد، گفت: هم‌اکنون هفته دفاع مقدس با مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان متقارن شده که این تقارن خیلی معنادار است.
وی با بیان این‌که این تقارن تجلی «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلاست»، افزود: هر چند که به تعبیر مقام معظم رهبری آنچه که در نیم‌روز عاشورا اتفاق افتاد حماسه‌ای است که مشابه آن در تاریخ خلق نشده و نخواهد شد اما دفاع مقدس با همه عظمت و ابهتش می‌تواند طرحی از آن باشد.
خادمی دفاع مقدس را یکی‌از بزرگ‌ترین وقایع تاریخ ایران دانست و اظهارکرد: در این دوره همه عظمت‌ها، رشادت‌ها و ایثارگری‌ها خود را نشان داد و به تعبیر امام همام برای ما نعمت بود.
استاندار لرستان ادامه داد: جنگ به‌معنای عادی خود جز ویرانی و از بین رفتن انسان‌ها نیست اما آن معمار هوشمند انقلاب اسلامی با خواندن دفاع مقدس به نعمت قدرت پیش‌بینی و درک آینده را به ما نشان دادند.
وی بیان کرد: دفاع مقدس به ما درس خودباوری داد و این‌که می‌توانیم روی پای خود بایستیم و نباید وابسته بود. جنگ تحمیلی استقلال را معنی کرد و از آن روز به‌سمت خودباوری و خوداتکایی پیش رفتیم.
خادمی خاطرنشان کرد: اگر امروز می‌بینیم که همه صحنه را حفظ کرده‌ایم بخش عمده آن از آثار دفاع مقدس بوده است چراکه به ما آموخت با ظلم نمی‌شود مدارا کرد و نباید در مقابل آن کوتاه آمد.
استاندار لرستان عنوان کرد: دفاع مقدس نشان داد که ایستادگی اثر خود را خواهد داشت و اگر امروز در مقابل زیاده‌خواهی‌ها و زورگویی‌های نظام سلطه می‌ایستیم این مقاومت ریشه در دفاع مقدس دارد و مربوط به آمادگی‌های این دوره است.
وی ادامه داد: این ایستادگی ریشه در تکنولوژی و صنایع دفاعی رشد یافته آن دوره دارد که امروز به این نقطه رسیدیم و قدرت‌های مادی توان تهدید ما را ندارند؛ اگرچه به ظاهر تهدید می‌کنند اما خود می‌دانند که در درون تهدیدهای آنان توخالی است و راه به جایی نمی‌برد.
خادمی با بیان این‌که هر ساله باید مراسم گرامی‌داشت دفاع مقدس را باشکوه‌تر پاس بداریم، گفت: باید ارزش‌های این روزها را پاس داشته و کسانی‌که در این حوزه و مقطع به ایران و انقلاب کمک کردند مورد تکریم و احترام قرار دهیم.

captcha