کد خبر: 3645214
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱
چهاربند مطرح کرد:

فعالیت 15 هزار معلم در مناطق صعب‌العبور/ ضرورت توجه به دانش‌آموزان مناطق محروم

گروه اجتماعی: رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، گفت: ۱۵ هزار معلم جهادگر در سطح کشور در مناطقی حضور پیدا کردند که تنها وسیله ایاب و ذهاب آنها بالگرد است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اسفندیار چهاربند، رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، امروز ‌شنبه، اول مهر در مراسم بازگشایی مدارس، در دبیرستان استعدادهای درخشان خرم‌آباد گفت: مبحث تحول در آموزش و پرورش باید به‌صورت یک گفتمان تعریف شود.
وی خلاقیت را مبنا و معیار توسعه در دنیا دانست و اظهار کرد: تفاوت در کشورها و اقتصاد آنها مبتنی بر خلاقیت است هر کشوری که بتواند خلاقیت را پرورش دهد موفق خواهد بود.
چهاربند عملی شدن خلاقیت را از طریقه تحصیل اکتسابی ممکن دانست و گفت: سازوکارهای آموزش و پرورش باید مبتنی بر خلاقیت باشد.
رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه سه عنصر برای خلاقیت لازم است، عنوان کرد: محفوظات، تجربه،:تفکر و اندیشیدن سه عنصر اصلی برای به وجود آمدن خلاقیت هستند این در حالی‌است که تجربه بدین معناست که فرد در معرض موقعیت‌های قرار بگیرد تا محفوظات را به کار ببندد.
وی با بیان این‌که در سه عنصر اصلی خلاقیت، سهم تفکر و اندیشه بیشتر است، تصریح کرد: ابزار تفکر و اندیشیدن پژوهش است اگر انسان اندیشیدن و تفکر را بیاموزد به خلاقیت دست پیدا می‌کند.
چهاربند تحول در آموزش و پرورش را به معنای بها دادن به اندیشیدن و تفکر دانست و گفت: آنچه در دنیا در غالب علم و دانش مشاهده می‌شود محصول اندیشیدن است لذا باید موتور اندیشیدن در دانش آموزان به کار بیفتد.
رئیس مرکز برنامه ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش، با بیان این‌که انسان موفق کسی است که تفکر و اندیشیدن در ایجاد شده باشد تصریح کرد: در کلاس درس باید اندیشیدن و تفکر در دانش آموزان فعال شود.
وی تصریح کرد در وزارت آموزش و پرورش ۳۰ ساعت دوره‌های آموزشی برای بالا رفتن تفکر و اندیشیدن و به اشتراک گذاشتن تجربیات روش‌های اندیشیدن در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر دانش‌آموز به همراه ۹۴۰ هزار همکار فرهنگی فعالیت خود را از امروز آغاز می‌کنند این درحالی است که از تعداد همکاران فرهنگی آمار ۸۳۰ هزار و نفر در مدارس حضور دارند.
چاربند افزود: 15هزار معلم جهادگر در مناطقی حضور پیدا می‌کنند که تنها وسیله ایاب و ذهاب آنها بالگرد است، لذا توجه به مناطق محروم ضرورت دارد.
یادآور می شود: مراسم بازگشایی مدارس لرستان و نواخته شدن زنگ «مهر و مقاومت» امروز یکم مهر در دبیرستان استعدادهای درخشان خرم‌آباد با حضور آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان، استاندار لرستان، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان و رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش لرستان برگزار شد.
captcha