کد خبر: 3648883
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۷

حضور هزار و 400 دانش آموز در مدرسه هدی

گروه فرهنگی: مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی وابسته به جامعه الزهراء(س) از حضور هزار و 400 دانش آموز در این مجتمع خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم به نقل از روابط عمومی و بین الملل، الزهراء(س)، «علیرضا کبیری عنوان کرد: تأسیس مدارس علوم و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در سال 1368 به تصویب رسید و مدارس علوم و معارف اسلامی هدی در قم، کرمان، بوانات، کهنوج و رفسنجان راه اندازی شدند.
مدیر مجتمع آموزشی تربیتی هدی با اشاره به اینکه در پی تأسیسی مدارس علوم و معارف اسلامی هدی، مجتمع آموزشی تربیتی غیردولتی هدی در سال 1386 راه اندازی شد، گفت: این مجموعه به منظور نهادینه کردن فرهنگ ناب محمدی(صلی الله علیه و آله) در سایه فضای معنوی حوزه علمیه فعالیت می‌کند.
وی تصریح کرد: مجتمع هدی در طول سال‌های فعالیت خود، گام‌های مؤثری در زمینه سازی تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش برداشته شده است و به دنبال شکوفایی استعدادهای فطری دانش‌آموزان در راه تربیت دینی و تقویت اعتقادی و التزام به ارزش‌های انقلاب اسلامی است.
مدیر مجتمع هدی تأکید کرد: «تزکیه و تهذیب نفس و رشد فضایل و مکارم اخلاقی»، «تبیین ارزش‎ها و مبانی جمهوری اسلامی و ولایت فقیه»، «پرورش روحیه اعتمادبه‎نفس و خودباوری»، «تقویت روحیه تحقیق،تعقل، تفکر، نقد و ابتکار»، «پرورش روحیه مسئولیت‎پذیری و مشارکت اجتماعی» و «فراهم آوردن زمینه‎های لازم به منظور نقش‎آفرینی و حضور مؤثر اجتماعی در آینده» از جمله اهداف و برنامه‌های مجتمع آموزشی تربیتی هدی است.
کبیری به فعالیت‌های این مجتمع در طول سال اشاره و عنوان کرد: فعالیت مجتمع آموزشی تربیتی هدی در سال تحصیلی جدید با هزار و 403 دانش‌آموز و 65 کلاس درسی آغاز شد.
captcha