کد خبر: 3649779
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
محمدی:

بنیاد شهید قطعاً به احداث یادمان شهید اسكندری ورود می‌كند/ آغاز ساخت مستند زندگی‌نامه سردار بی‌سر

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با اشاره به راه‌اندازی پویش مردمی درخواست احداث یادمان سردار بی‌سر مدافع حرم در شیراز گفت: بنیاد شهید حسب وظیفه‌ای كه دارد، قطعاً به این كار ورود می‌كند.

سیدعلی محمدی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس،‌ با اشاره به راه‌اندازی پویش مردمی و درخواست مردم شیراز جهت احداث یادمان سردار بی‌سر مدافع حرم گفت: ما در ابتدای كار شهادت شهید عبدالله اسكندری بنای ساخت المان یا یادمانی داشتیم و چون پیكر مطهر این شهید هنوز به وطن بازنگشته بود، خود خانواده ایشان هم راضی به این بحث نبودند.

وی افزود: اخیراً و طی مدت زمان كوتاهی، خود خانواده شهید هم به این كار علاقه‌مند شدند و برخی دستگاه‌های دیگر مانند سپاه، كنگره سرداران و 15 هزار شهید استان فارس و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز این مبحث را دنبال كردند و ما نیز با آنان همراهی لازم را داریم.

اهمیت همكاری دستگاه‌های مختلف جهت احداث یادمان

محمدی با ابراز امیدواری از اینكه با همكاری تمام دوستان شهید و دستگاه‌های مختلف، این مهم تحقق یابد، گفت: طی چند روز گذشته دیداری با خانواده شهید به همراه اعضای شورای شهر و سپاه پاسداران داشتیم و این مباحث در آنجا نیز به صورت جدی‌ مطرح شد و در این راستا باید یكسری كارها انجام گیرد از جمله اینكه ما اعلام كردیم كسانی كه می‌توانند طرح و كار خوبی را برای احداث این یادمان یا المان به ما بدهند، در این زمینه ورود كنند.

اشاره به اقداماتی كه تاكنون برای شهید اسكندری انجام شده است

وی با تأكید بر اینكه بنیاد شهید حسب وظیفه‌ای كه دارد، قطعاً به این كار ورود می‌كند، گفت: با توجه به اینكه شهید عبدالله اسكندری به مدت 5 سال مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس بودند لذا ما علاقه زیادی به ایشان داریم و از همان روز اول شهادت ایشان چندین كار را برای ایشان انجام دادیم از جمله تولید یك اثر چند رسانه‌ای برای این شهید بزرگوار كه در آن ویژگی‌ها و نقاطی از زندگی ایشان را به تصویر می‌كشد.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با یادآوری اینكه این اثر چند رسانه‌ای در بسیاری از مكان‌ها عرضه شد، گفت: در همان ابتدای شهادت ایشان یك فراخوان ملی اعلام كردیم كه بر اساس آن اگر كسی در اقصی نقاط كشور حتی یك برگ كاغذ از این شهید دارد به ما بدهد تا به عنوان اسناد شهید آن را در مركز اسناد شهدا و ایثارگران بنیاد نگه‌داری كنیم.

وی، اقدام دیگری كه برای این شهید انجام شده است را سفارش كتاب زندگی شهید اسكندری به یكی از نویسندگان نامی حوزه دفاع مقدس برشمرد و گفت:‌ قریب به دو سال پیش، ما سفارش یك كار بسیار فاخری كه شاید نمونه آن در میان آثار مكتوب كمتر باشد به اكبر صحرایی دادیم و ایشان هم مصاحبه‌های متعددی با افراد مختلف از سراسر كشور درباره این شهید گرفتند و امیدوار هستیم در آینده نزدیك شاهد رونمایی این اثر فاخر باشیم.

تولید یك مستند طراز بالا از زندگی شهید اسكندری

محمدی همچنین به دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید اسكندری اشاره كرد و گفت:‌ در این دیدار كه مدیركل صدا و سیمای فارس نیز حضور داشت، ما از رئیس رسانه ملی خواستیم تا درباره شهید اسكندری تولیداتی را عرضه كنند و ایشان هم قول دادند و همان‌جا به مدیركل صدا و سیمای فارس تأكید كردند كه یك مستند در طراز بالا برای شهید اسكندری ساخته شود.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با بیان اینكه مراحل پژوهشی این مستند توسط صدا و سیما انجام شده است، گفت: كارگران این مستند نیز انتخاب شده و به زودی كار آن آغاز خواهد شد و در آینده نزدیك ساخت این مستند نهایی می‌شود.

اعتقادی به كارهای دست چندمی برای شهدا نداریم

وی در بخش پایانی سخنان خود در پاسخ به اینكه آیا از تولیدات هنری كه مرتبط با شهید اسكندری باشد، توسط بنیاد شهید حمایتی صورت خواهد گرفت، گفت:‌ برای ما كار فاخر بسیار اهمیت دارد چون اعتقادی به كارهای دست چندمی برای شهدا نداریم و باید كارهایی كه برای شهدا انجام می‌شوند، نمره 100 بگیرند و اگر كسی می‌تواند یك اثر فاخر چند رسانه‌ای مثل انیمیشین و غیره با این ویژگی‌ها برای شهید اسكندری تولید كند، ما هم در صورت تأیید كمیته فنی از او حمایت خواهیم كرد.

captcha