کد خبر: 3658835
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵

مهار بحران کم‌آبی در اصفهان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد

گروه سیاست و اقتصاد: یک فعال سیاسی و فرهنگی پیشکسوت در استان اصفهان گفت: کمبود آب، بحران زاینده رود و به‌دنبال آن مشکلات محیط زیست، از مسائل و مشکلات کلان شهر اصفهان است که به همین دلیل می‌طلبد مهار بحران کم‌آبی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

سیدعلی نکویی، فعال سیاسی و فرهنگی در اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از اصفهان، اظهار کرد: اصفهان در مسائل سیاسی و فرهنگی از گذشته تاکنون پیشگام بوده است و بر همین اساس می‌طلبد که اکنون نیز به بحث حقوق شهروندی، زمینه‌های سیاسی و فرهنگی و فعالیت‌هایی که لازمه زندگی مدنی هستند مثل، فعالیت تشکل‌های مردمی، احزاب و ...  در این استان توجه بیشتری شود.
وی افزود: وضعیت اشتغال در اصفهان به علت مهاجرپذیر بودن و رشد جمعیت  رو به افزایش آن، در شرایط مناسبی نیست. کمبود آب، بحران زاینده رود و به دنبال آن مشکلات محیط زیست، از دیگر مسائل و مشکلات کلان شهر اصفهان است که به همین دلیل می‌طلبد مهار بحران کم آبی بیش از پیش مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد.
نکویی بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌ها، جاده‌ها، تونل‌ها و به ویژه پروژه قطار شهری اصفهان از جمله موضوعاتی هستند که باید به آن‌ها پرداخته شود، همچنین پروژه قطار شهری اصفهان به تهران با وجودی که تا به حال بر روی آن سرمایه‌گذاری‌‌های کلانی شده، اما هنوز به صورت کامل به بهره‌برداری نرسیده است.
وی در ادامه با بیان اینکه به طور طبیعی هر دولت و مسئول جدید مقارن با آغاز فعالیت خود، یکسری تغییراتی را در بحث‌های مدیریتی اعمال می‌کند، گفت: در همین رابطه ایجاد یکسری از تغییرات در سطوح مدیریتی نیز طبیعی هستند.
captcha