کد خبر: 3665147
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲

نشست تخصصی جامعه قرآنی استان اصفهان برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست تخصصی جامعه قرآنی استان اصفهان با حضور مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و تنی چند از مدیران مؤسسات قرآنی استان برگزار شد.

سید حسین رضازاده، مدیر مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل‌البیت علیهم السلام در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان پیرامون نشست تخصصی جامعه قرآنی استان اصفهان که صبح امروز 29 آبان‌ماه در سالن اهل‌بیت(ع) اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست، حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری، مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، حجت‌الاسلام صادقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، حجت‌الاسلام اروجی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان، نماینده شهردار و مدیرکل آموزش و پرورش استان، 40 نفر از مدیران مؤسسات قرآنی عضو مجمع مؤسسات قرآنی  و تعدادی از قاریان برجسته استان حضور داشتند.
وی افزود: این نشست به منظور آشنایی حجت‌الاسلام محمدعلی انصاری، مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با ظرفیت‌ها و فعالیت‌های قرآنی استان و نیز آشنایی مدیران مؤسسات قرآنی با دیدگاه‌های مدیرکل ارشاد در خصوص فعالیت‌های قرآنی برگزار شد تا طرفین بتوانند در آینده برای رشد و شکوفایی فعالیت‌های قرآنی در استان، تعامل بیشتر و بهتری با یکدیگر داشته باشند.
رضازاده ادامه داد: مدیران مؤسسات قرآنی در این نشست به بیان فعالیت‌ها و مشکلات خود پرداخته و اظهار کردند عدم هماهنگی میان متولیان امور قرآنی و موازی‌کاری، عدم تأمین اعتبار پایدار و به تبع آن، عدم برنامه‌ریزی پایدار از جمله مشکلاتی می‌باشد که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و ضمن تأمین اعتبار پایدار، لازم است متولیان امور قرآنی در یک راستا هدف‌گذاری کرده و مسئولیت‌محور فعالیت کنند تا بهره‌وری بیشتری از فعالیت‌های قرآنی حاصل شود.
مدیر مؤسسه تحقیقات و نشر معارف اهل‌البیت علیهم السلام اضافه کرد: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان نیز در این نشست قول دادند که در جهت برآورده ساختن خواسته‌های مدیران مؤسسات قرآنی گام بردارد و حل و فصل مسائل مالی مؤسسات را در حد توان، وظیفه خود می‌داند.
وی افزود: حجت‌الاسلام انصاری همچنین تأکید کردند که نباید از فعالیت در حوزه قرآن خسته شویم و بلکه با توجه به جنگ نرم دشمنان، باید با تمام امکانات و داشته‌های خود به میدان بیاییم. مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان نیز بر ضرورت استمرار این جلسات و پیگیری مباحث مطرح شده و اجرای آنها به نحو مطلوب تأکید کرد.

captcha