کد خبر: 3665355
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶

اسامی هیئت داوران بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: در مرحله کشوری بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن وزارت جهاد کشاورزی 11 داور برجسته ملی و استانی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، مرحله كشوری بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن وزارت جهاد كشاورزی دقایقی پیش در حرم مطهر حضرت علی‌بن حمزه(ع) آغاز شده است.

این مسابقات در رشته‌های قرائت تحقیق، تفسیر و اذان ویژه آقایان و قرائت ترتیل، حفظ و تفسیر قرآن كریم ویژه بانوان و با رقابت 400 نفر برگزار می‌شود.

در این مسابقات 11 از اساتید ملی و استان فارس در دو بخش بانوان و آقایان به عنوان داور و استاد راهنما حضور دارند كه از این تعداد 6 نفر آقا و 5 نفر بانو هستند.

در بخش آقایان، فرقانی داور تجوید، زینعلی داور لحن، فتح‌پور داور صوت، آسن داور حسن حفظ، علیزاده داور وقف و ابتدا و حیدری به عنوان استاد راهنما هستند.

در بخش بانوان نیز شب خیز به عنوان داور تجوید، گنبدی به عنوان داور لحن، فیروززاده به عنوان داور صوت و كسرایی به عنوان داور حسن حفظ و وقف ابتدا و زارع مویدی به عنوان استاد راهنما به قضاوت می‌پردازند.

captcha