کد خبر: 3670977
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۹

ثمره کار دانشجویان، خدمت به مردم باشد

گروه اجتماعی: استاندار اصفهان گفت: دانشجویان در کنار فعالیت‌های دانشجویی، باید مردم را مدنظر قرار داده و خدمت به آن‌ها را در اولویت قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان امروز شنبه 18 آذرماه، در نشست «دانشگاه و وعده‌های دولت» که در دانشگاه علوم پزشكي اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه دغدغه اصلی مسئولان و دانشجویان باید خدمت به مردم باشد، اظهار کرد: دانشگاه فعال باشد یا نباشد و یا اینکه دانشجو در فضای دانشگاهی حضور داشته باشد یا خیر، مردم باید در اولویت و در محور امور مورد توجه قرار گیرند، چرا که خدمت به مردم از بعد دینی و اعتقادی عبادت و از بعد قانونی وظیفه است.
وی افزود: دانشجویان در کنار فعالیت‌های دانشجویی وجوش و خروش دانشجویی، باید مردم را مدنظر قرار داده و خدمت به آن‌ها را دراولویت قرار دهند.
استاندار اصفهان بیان کرد: اگر جامعه دانشجویی بتواند با نقد علمی وانتقاد‌های سازنده و همچنین با کسب دستاورد‌های علمی خود، همراه با مسئولان و دولت‌مردان در راستای رفع مشکلات مردم نقش آفرینی کند، در واقع اینجاست که باید گفت دانشجو کارمثبتی انجام داده است.
مهرعلیزاده ادامه داد: دانشجو باید در کنارتوجه به رشد علمی، در ارتباط با شرایط اجتماعی روز درفضای دانشگاه و بیرون آن، اهل گفت‌وگو و اظهارنظرکردن باشد و اگر نسبت به این مسئله بی‌توجهی کند، این نوعی فاجعه است.
وی تصریح کرد: دانشجو باید درابعاد اجتماعی، سیاسی، فرهنگی وعلمی و... اظهارنظر کند و اگر اکنون چنین جوی کمرنگ شده است، باید تلاش کنیم که این جو را به دانشگاهای‌مان بازگردانیم.
وی با اشاره به مسئله برجام و توافق هسته‌ای، گفت: در این دولت با اقداماتی که انجام شد، شاهد رفع تحریم بیمه، کشتیرانی و... بودیم واکنون به جایی رسیده‌ایم که می‌بینیم کشورهای اروپایی حامی کشور ایران هستند و حتی در یک اقدام خودجوش با صادر کردن یک بیانیه، انتقال پایتخت رژیم غاصب صهیونیستی به بیت‌المقدس را محکوم می‌کنند.
وی ادامه داد: اکنون به جایگاهی رسیده‌ایم که اتحادیه اروپا در مسائل هسته‌ای حامی ایران است، تا جایی که دراوج اقتدار و با احیای شرایط رکود اقتصادی دوره‌های قبل، توانستیم طرف‌های مقابل را به نسبت حقی که داشتیم، متقاعد سازیم و پای آن ایستادگی کنیم و اگر اکنون بخواهیم آنچه را با ایستادگی مردم به دست آورده‌ایم، آن را به سادگی از دست بدهیم، واقعا ظلم بزرگی به ملت کرده‌ایم.
مهرعلیزاده با بیان اینکه شعار و رویکرد بنده به عنوان استاندار اصفهان کار، توسعه و اشتغال است، گفت: این مهم را می‌توان با خودباوری و اتکا به منابع داخلی اعم از ثروت‌های علمی، اقتصادی، منابع انسانی و... محقق ساخت، و اگر درگیری‌ها و کارشکنی‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی ومدیریتی را کنار بگذاریم، قطعا به هدف‌مان یعنی خدمت به مردم دست پیدا می‌کنیم.

captcha