کد خبر: 3676379
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
احمدی خبرداد:

ارسال 2500 اثر به دبیرخانه جشنواره ملی «شعر آیات»

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر اجرایی جشنواره ملی شعر آیات در لرستان، با اشاره به پایان مرحله جمع‌آوری و دسته‌بندی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ملی شعر آیات، گفت: حدود 2500 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است که در اولین گام، داوری اولیه آثار ارسالی به جشنواره آغاز شده است.

منصور احمدی، دبیر اجرایی جشنواره ملی شعر آیات در لرستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به پایان مرحله جمع‌آوری و دسته‌بندی آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ملی شعر آیات، گفت: حدود دو هزار و 500 اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است که در اولین گام، داوری اولیه آثار ارسالی به جشنواره آغاز شده است.
وی با اشاره به این‌که شاعران 30 استان کشور اشعار خود را در چهار بخش و 9 رشته به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، عنوان کرد: حدود 2500 اثر از 400 شاعر کشور، به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
احمدی با اشاره به این‌که مرحله اول داوری آثار ارسالی به جشنواره ملی شعر آیات در حال انجام است، ادامه داد: در این مرحله آثار قوی و قابل رقابت و ارائه در جشنواره ملی، انتخاب و معرفی خواهند شد.

captcha