کد خبر: 3677162
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸
  آیت‌الله مکارم شیرازی:

زمینه رونق روحیه پژوهشگری در طلاب ایجاد شود

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در پیامی به جشنواره علامه حلی تاکید کرد: بر مسئولان حوزه‎های علمیه است تا با برنامه‌زیری دقیق و هدفمند زمینه رونق روحیه پژوهشگری را در طلاب جوان ایجاد کنند و در ترویج فضای نوآوری علمی  در حوزه‌های علمیه کوشا باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دفتر این مرجع تقلید، در پیام آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی به اختتامیه جشنواره علامه حلی آمده است: لازم می‌دانم تشکیل این جشنواره پژوهشی را به همه دست‌اندرکاران و همه شما عزیزا ن شرکت‌کننده تبریک بگویم. عالمان بزگوار شیعه در طول تاریخ همواره پیشگامان عرصه تحقیق نوآوری و تولید علم بوده‌اند؛ پویایی فقه شیعه برگرفته از نگاه بلند فقهایی است که در مکتب اهل بیت (ع) درس تعقل و تدبر را آموخته‌اند.
جما‌ل‌الدین حسن بن یوسف بن مطهر معروف به علامه حلی یکی از اندیشمندانی است که در عمر برپرکت ۸۰ ساله خود به نشر علوم و معارف اهل بیت پرداخت و آثار فقهی و اصولی و کلامی فراوان و کتاب‌های ادبی تفسیری متعددی از خود با یادگار گذاشت؛ تلاش ها و مجاهدت های این عالم کم نظیر تا جایی بود که پیش از بلوغ و در دوران کودکی به مقامات عالی علمی و درجه اجتهاد نائل آمد.
امید است که طلاب جوان ضمن مطالعه آثار بزرگان و علمای سلف؛ همانند علامه حلی و شناخت نیازهای روز جامعه دامن همت به کمر زده ودر نشر و گسترش معارف ناب اهل بیت(ع) و پاسخگویی به شبهات مخالفان و دشمنان تلاش مضاعف نمایند.
بر مسئولان حوزه‎های علمیه است تا با برنامه زیری دقیق و هدفمند زمینه رونق روحیه پژوهشگری را در طلاب جوان ایجاد نموده و ضمن شناخت استعدادهای برتر و حمایت از آنها در ترویج فضای نوآوری علمی  درحوزه‌های علمیه کوشا باشند.
در پایان از تمامی مسئولان و برگزیدگان جشنواره علامه حلی که رقابت علمی سازنده و موثری را دربین طلاب جوان و مستعد کشور ایجاد کرده اند تشکر نمونده و برای موفقیت همه طلاب جوان و اساتید محترم دعا می‌کنم.

captcha