کد خبر: 3677558
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳

استقبال گردشگران داخلی و خارجی از محافل انس با قرآن آرامگاه خواجه راز

گروه فعالیت‌های قرآنی: طبق اعلام سرپرست امور فرهنگی میراث فرهنگی فارس، گردشگران داخلی و خارجی از محافل انس با قرآن حافظیه شیراز كه به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود، استقبال گسترده‌ای می‌كنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، پیام غرابی، سرپرست امور فرهنگی و ارتباطات اداره‌کل میراث فرهنگی فارس امروز، 9 دی‌ماه گفت: محفل انس با قرآن به‌صورت هفتگی در جوار آرامگاه خواجه راز برگزار می‌شود.
وی افزود: این برنامه تحت نظارت این اداره‌کل و با حضور قاریان ممتاز کشوری در ایام سال هر هفته، یکشنبه‌ها به مدت دو ساعت قبل از اذان مغرب در مجموعه تاریخی- فرهنگی حافظیه برگزار و یک جزء از قرآن کریم تلاوت می‌شود.
غرابی ادامه داد: تنوع در برنامه‌های جانبی این طرح از جمله غزل‌خوانی اشعار حافظ، تبلیغ اسلام به عنوان دین مهربانی به گردشگران خارجی، تطبیق اشعار حافظ با آیات الهی و برگزاری نماز مغرب و عشا در فضای عرفانی حافظیه موجب جلب توجه گردشگران داخلی و خارجی و استقبال از آن شده است.
سرپرست امور فرهنگی و ارتباطات اداره‌کل میراث فرهنگی فارس در پایان گفت: همچنین طرح مذکور در ماه مبارک رمضان همه روزه در محوطه مجموعه حافظیه برگزار می‌شود.

captcha