کد خبر: 3678823
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲
شاهسونی به ایكنا خبر داد؛

اضافه شدن 9 شعبه دیگر به بیت‌الاحزان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از اضافه شدن 9 شعبه جدید دیگر به این مؤسسه خبر داد و گفت: هم‌اكنون تعداد شعبه‌های این مؤسسه در نقاط مختلف كشور 165 است كه این تعداد به 174 شعبه خواهد رسید.

حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، از اضافه شدن 9 شعبه جدید دیگر به این مؤسسه خبر داد و گفت: به یاری خدا این تعداد شعبه‌های همزمان با فجر انقلاب اسلامی در بهمن‌ماه امسال افتتاح خواهند شد.
وی با بیان اینكه هم‌اكنون تعداد شعبه‌های این مؤسسه در نقاط مختلف كشور 165 است كه این تعداد به 174 شعبه خواهد رسید، افزود: این شعبه‌ها طی مراسمی افتتاح خواهند شد.
شاهسونی همچنین از افزودن یك مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تفسیر تخصصی یكساله قرآن كریم این مؤسسه خبر داد و گفت: به یاری خدا این مدرسه در شهرستان ملایر استان همدان دائر خواهد شد.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور یادآور شد:‌ مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) هم‌اكنون دارای 8 مدرسه شبانه‌روزی تخصصی حفظ قرآن و دو حوزه علمیه قرآن محور در شهرهای شیراز، مشهد، قم، تهران، آبادان، استهبان و بیرجند است.

captcha