کد خبر: 3687163
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۲

دوره تثبیت حفظ قرآن در بیت‎النور برگزار می‎شود

گروه فعالیت‏ های قرآنی: مدیر جامعه القرآن کریم شعبه بیت‎النور از برگزاری دوره تثبیت حفظ قرآن در این مرکز خبرداد.

محسن سعادتی فرد در گفت وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، گفت: برنامه‏ های قرآنی جامعه القرآن شعبه بیت النور در بخش ‏های مختلف در حال برگزاری است.
وی افزود: در همین رابطه دوره تثبیت حفظ با حضور نوجوانان و جوانان علاقه مند و حافظ قرآن در بیت النور که محل عبادت حضرت فاطمه معصومه(س) است در حال برگزاری است.
مدیر شعبه بیت النور جامعه‎القرآن الکریم بیان کرد: دوره تثبیت حفظ قرآن هم اکنون با حضور استاد مرادی گنجه در حال برگزاری است و دوره تثبیت حفظ در شعبه دیگر این مرکز نیز با حضور استاد حسین معتمدی نفر اول مسابقات حفظ قرآن کشور برگزار می‎شود.
وی گفت: برگزاری کلاس تخصصی صوت و لحن در سه شعبه بلوار امین و خیابان شهیدین و بنیاد جامعه القرآن در حال برگزاری است که استادی این دوره را مجتبی شعاعی برعهده دارد که روی ردیف‏ های موسیقایی قرآن کار می کنند.
وی از برگزاری برنامه‏‎های آموزشی در مناطق محروم قم خبرداد و عنوان کرد: شعبه بیت‎النور جامعه‎القرآن هم اکنون در زمینه روخوانی و تجوید و حفظ به فعالیت می‎پردازد و احتمالا در آینده یک دوره مکالمه به زبان عربی نیز در این مرکز برگزار می‎‏شود.

captcha