کد خبر: 3697228
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰
موسوی:

طرح بازدید از تشکل‌های قرآنی فارس ادامه دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس از تداوم طرح بازدید از تشكل‌های قرآنی این استان خبر داد.

سیدحمید موسوی، سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه طرح بازدید از تشكل‌های قرآنی این استان همچنان ادامه دارد، گفت: تاكنون از 28 پایگاه و مؤسسه قرآنی شیراز بازدید شده است.
وی با یادآوری اینكه این طرح با حضور كارشناسان دارالقرآن انجام می‌شود، افزود: طرح مذكور با حضور کارشناسان قرآنی شیراز از ماه مبارک رمضان شروع شد و تا پایان دهه فجر ادامه داشت.
موسوی با اشاره به اهداف این طرح گفت: هدف از این بازدیدها آشنایی با نحوه تدریس و دوره‌های آموزشی قرآن، رفع نواقص و کاستی‌های احتمالی، راهنمایی و کمک در اجرای برنامه‌های قرآنی برای همسو كردن آن‌ها با آئین‌نامه‌های مصوب است که بحمد الهی با یک برنامه‌ریزی مدون این مهم انجام گرفت.
وی اظهار كرد: بازدیدها در مناطقی از جمله دوکوهک، بلوار رحمت، حرم مطهر شاهچراغ(ع)، شهرک والفجر، شهرک گلستان و بلوار امیرکبیر در سطح شهر شیراز صورت گرفت که بعضاً باهمراهی و حضور حافظان و قاریان ممتاز استان توأم بود.
سرپرست اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی فارس در پایان گفت: طرح بازدید از تشکل‌ها و مؤسسات قرآنی استان و شهرستان، در سال 97 نیز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

captcha