کد خبر: 3710299
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸
همزمان با هفته معلم؛

تقدیر از 300 معلم برگزیده همدانی

گروه فرهنگی- معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش ناحیه 1 همدان عنوان کرد: به مناسبت هفته معلم از 300 معلم برگزیده ناحیه 1 همدان تقدیر می‌شود.

ابوالفضل کتابی، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش ناحیه 1 همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان اظهار کرد: همزمان با هفته معلم، بیش از 30 عنوان برنامه در مدارس این شهرستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: بازدید از مدارس، دیدار و دلجویی از بیماران فرهنگی، برگزاری نمایشگاه‌های دانش آموزی در هنرستان‌های همدان و غبارروبی گلزار شهدا با حضور مسئولین آموزش و پرورش از جمله برنامه‌های هفته معلم است.
معاون پرورشی ناحیه 1 همدان اضافه کرد: دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و خانواده شهید خوش لفظ، برگزاری مسابقات ورزش و تقدیر از برگزیدگان مسابقات، آذین بندی مدارس، دیدار با خانواده متوفی فرهنگی از دیگر برنامه‌های این ایام است.
کتابی از تجلیل معلمان برگزیده مدارس خبر داد و گفت: به مناسبت هفته معلم از 300 معلم برگزیده ناحیه 1 همدان تقدیر می‌شود پیش بینی می‌شود این مراسم 13 اردیبهشت برگزار شود.
وی ادامه داد: حضور پرسنل و مسئولین آموزش و پرورش در نماز جمعه، تجلیل از فرهنگیان برگزیده حوزه علم و پژوهش، اجرای طرح سپاس معلم و تقدیر از مجریان اردوی راهیان نور از دیگر برنامه‌های قابل اشاره در این هفته است.
انتهای پیام

 

captcha