کد خبر: 3711374
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸

فرهنگ‌سازی حمایت از کالای ایرانی در مساجد لرستان

گروه اجتماعی ـ کارشناس برنامه‌ریزی مساجد تبلیغات اسلامی لرستان حمایت از کالای ایرانی را نیازمند فرهنگ‌سازی دانست و گفت: مساجد و حوزه‌های مختلف فرهنگی با استفاده از ابزارهای در اختیار خود به‌ویژه به کمک گروه‌های هدف که در اختیار دارد می‌تواند به‌صورت ویژه به فرهنگ‌سازی در این زمینه کمک کنند.

به گزارش ایکنا از لرستان، توحید زارع‌منش، کارشناس برنامه‌ریزی مساجد اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان جمعه، 14 اردیبهشت در جمع خبرنگاران با اشاره به نام‌گذاری شعار سال به «حمایت از کالای ایرانی»، گفت: فرهنگ‌سازی مهم‌ترین ابزار برای حمایت از کالای ایرانی است ودر رأس آن مساجد با کاربردها بسیار و اهمیت و جایگاهی که دارد می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
وی با بیان این‌که کاربرد کلماتی همچون تعصب، غیرت و همت که دارای بار معنایی ویژه‌ای هستند در رابطه با حمایت از کالای ایرانی توسط رهبر معظم انقلاب نشانگر لزوم توجه ویژه به این مهم با چاشنی همت و غیرت و تعصب است، اظهارکرد: توجه عملی به این مفاهیم در زمان اقدام برای دستیابی به یک هدف، تلاش را برای تحقق هدف بیشتر و ممارست و خلاقیت را افزون می‌کند.
زارع‌منش حمایت از کالای ایرانی را نیازمند فرهنگ‌سازی دانست و افزود: این مهم باید در اولویت اقدامات فرهنگی قرار بگیرد، به‌ویژه این‌که این مساجد و حوزه‌های مختلف فرهنگی با استفاده از ابزارهای در اختیار خود به‌ویژه به کمک گروه‌های هدف که در اختیار دارد می‌تواند به‌صورت ویژه به فرهنگ‌سازی در این زمینه کمک کنند.

انتهای پیام

captcha