کد خبر: 3712982
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶

تجلیل از استاد شاه‌میوه و مربیان موسسه بینه اصفهان

گروه فعالیت‌های قرآنی- مراسم تجلیل از استاد غلامرضا شاه‌میوه، داور بین‌المللی قرآن کریم با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، مراسم تجلیل و تقدیر از استاد غلامرضا شاه‌میوه، داور بین‌المللی قرآن کریم و مربیان موسسه فرهنگی قرآن و عترت بینه اصفهان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل یعقوبی مدیر دفتر قرآن و عترت استان اصفهان اساتید، قاریان، مسئولین و مدیران فرهنگی قرآنی استان ١٦ اردیبهشت برگزار شد.
در این مراسم که در موسسه فرهنگی قرآن و عترت بینه اصفهان برگزار شد از تلاش و خدمات فراوان استاد غلامرضا شاه‌میوه اصفهانی که تلاش ویژه‌ای در راه اشاعه علوم و فنون قرآن کریم داشتند، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
همچنین در ادامه از تلاش‌های مربیان موسسه فرهنگی قرآن و عترت بینه اصفهان نیز تجلیل شد.
انتهای پیام

captcha