کد خبر: 3715527
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷
آیت‌الله دژکام:

حامیان انقلاب اسلامی با عشق اهل بیت(ع) محکم ایستاده‌اند/ نمی‌توان در برابر کشتار مسلمانان بی‌تفاوت بود

گروه سیاست و اقتصاد ـ نماینده ولی فقیه در استان فارس تأکید کرد که اکثریت قاطع حامیان انقلاب اسلامی همان‌هایی هستند که از نظر مالی با مشکل مواجه‌اند اما دل‌هایشان به مهر اهل بیت(ع) است و محکم ایستاده‌اند.

حامیان انقلاب اسلامی با عشق اهل بیت(ع) محکم ایستاده‌اند/ نمی‌توان در برابر کشتار مسلمانان بی‌تفاوت بود

به گزارش ایکنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه جدید شیراز امروز، 28 اردیبهشت‌ماه در اولین خطبه‌ نماز جمعه خود در شیراز در نخستین جمعه ماه مبارک رمضان با تصریح اینکه مردم ایران برای آب و نان انقلاب نکرده‌اند، گفت: اکثریت قاطع حامیان انقلاب اسلامی همان‌هایی هستند که از نظر مالی با مشکل مواجه‌اند اما دل‌هایشان به مهر اهل بیت(ع) است و محکم ایستاده‌اند.
وی افزود: واقعیت جامعه‌ امروز ایران که فارس و شیراز هم جزو آن قرار دارد، وجود مشکلاتی در ابعاد مختلف است، مردم انقلابی و مقاوم ایران هم برای رسیدن به اهدافشان همانطور که طبیعت انقلاب‌ها است، با مشکلاتی مواجه‌اند.

راه انقلاب مسیری صاف و هموار نیست
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه راه انقلاب مسیری صاف و هموار نیست، افزود: این‌گونه نیست که جاده‌ای کشیده شده باشد که روی آن حرکت کنیم بلکه باید با تلاش و تکاپو، مسیر را هموار کنیم.

در تبیین مشکلات، راه حل‌های آن‌ها را هم بیان کنیم
امام جمعه شیراز با اشاره به بخشی از دعای افتتاح که در شب‌های ماه مبارک رمضان قرائت می‌شود، گفت: در این شب‌ها بارها در دعا می‌خوانیم که اگر مشکلاتی را بیان می‌کنیم و البته گاهی هم در تشریح و تبیین آن زیاد هم می‌گوییم، باید راه حل‌ها را هم بیان و آن‌ها را دنبال کنیم.
وی با تصریح اینکه امروز دشمنان نظام اسلامی دست به دست هم داده‌اند که نظام را بکوبند، گفت: مستکبران آمریکایی رسما می‌گویند که کاری می‌کنند تا انقلاب اسلامی 40 سالگی‌اش را نبیند؛ اما آنان کور خوانده‌اند؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند، ترامپ هم خواهد مرد و جسم او خواهد پوسید اما ستاره درخشان جمهوری اسلامی و نظام اسلامی بر تارک دنیا خواهد درخشید.

داشتن وحدت و توصیه به آن؛ 2 موضوعی که عزت مسلمانان را تضمین می‌کند
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به حکمت‌های امیرالمومنین در نهج‌البلاغه و تأکید امام علی(ع) که 2 موضوع عزت مسلمانان را تضمین می‌کند، داشتن وحدت و توصیه به داشتن وحدت را 2 نکته‌ مدنظر در نهج‌البلاغه عنوان کرد.
آیت‌الله دژکام با بیان اینکه وحدت رمز اصلی پیروزی است، گفت: خدا نیامرزد کسانی که با ایجاد اختلاف در صفوف مسلمین، عمدتا به نظام اسلامی ضربه می‌زنند.

نمی‌توانیم در برابر تکه تکه شدن مسلمانان توسط صهیونیست‌ها بی تفاوت باشیم
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فجایع اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: نمی‌توانیم در برابر اینکه 70 مسلمان توسط کفار صهیونیست تکه تکه می‌شوند، بی‌تفاوت باشیم؛ آن‌هم به دلیل آنکه ترامپ یزید کافر ملعون می‌خواهد سفارتخانه‌ای را از یک جای غصبی به جای که عصب در آن شدیدتر است منتقل کند.

ترامپ مطمئن باشد نام بلند مسلمانان از خاطر کسی نمی‌رود
امام جمعه شیراز با یادآوری اینکه امروز صحنه‌ مقابله حضرت زینب(س) با یزید تداعی می‌شود، به بخشی از خطبه‌ قرائت شده حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: هرچه می‌توانید پیله‌هایتان را بتنید و تلاش مذبوحانه‌ای برای حفظ اسرائیل بکنید؛ برای اینکه جای پای پیامبر را از گنبد مسجدالاقصی پاک کنید، اما ترامپ و ایادی او مطمئن باشند که نه وحی محمدی خواهد مرد نه نام بلند مسلمانان از خاطر کسی می‌رود.

کفش‌بردار علما هستم
نماینده ولی فقیه در فارس همچنین گفت: من به‌عنوان کمترین عضو جامعه‌ روحانیت با فرمان مقام معظم رهبری به عنوان یک سرباز در سنگر نماز جمعه منصوب شده‌ام اما از این تریبون اعلام می‌کنم که دست‌بوسی علما وظیفه‌ همگان است و من نیز به تأسی از استادم مرحوم آیت‌الله آیت‌اللهی، کفش بردار علما هستم.
انتهای پیام

captcha