کد خبر: 3717766
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰

اجرای طرح نظارتی «سلامت رمضان» توسط دانشگاه علوم پزشكی شیراز/ اعزام 390 بازرس بهداشت محیط

گروه اجتماعی ـ كارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی شیراز از اجرای طرح نظارتی «سلامت رمضان» توسط این دانشگاه در ایام ماه مبارك رمضان خبر داد.

اجرای طرح نظارتی «سلامت رمضان» توسط دانشگاه علوم پزشكی شیراز/ اعزام 390 بازرس بهداشت محیط

به گزارش ایكنا از فارس، سیامک شمس، کارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 5 خردادماه از اجرای طرح نظارتی برنامه «سلامت رمضان» و شناسایی و معدوم سازی چهار هزار و 228 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در استان فارس خبر داد.
وی با بیان اینکه برنامه سلامت رمضان مانند هر سال تا پایان مراسم عید سعید فطر، با همت کارشناسان بهداشت محیط در فارس ادامه دارد، افزود: در ماه مبارک رمضان امسال، 390 کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اجرای برنامه «سلامت رمضان»، بر تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن زیارتی و تفریحی نظارت می‌کنند.
شمس با اشاره به آغاز این طرح نظارتی از بیست و هفتم اردیبهشت و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ادامه داد: از ابتدای آغاز طرح تا دوم خرداد، بازرسان بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 10هزار و 882 مورد بازرسی از اماکن استان داشته‌اند که از 271 مورد مشکوک، نمونه‌برداری صورت گرفته است.
وی، این بازدیدها را شامل نظارت بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی در قنادی‌های تهیه و توزیع زولبیا، رستوران‌ها، کبابی‌ها و مراکز عرضه کننده مواد غذایی خاص مانند شله، حلیم، سوپ، آش‌رشته برشمرد و گفت: در این راستا، نمونه برداری‌های لازم صورت می‌گیرد.
کارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام 219 مورد ارائه گزارش مردمی به سامانه تلفنی 190، از ابتدای اجرای طرح «سلامت رمضان» امسال، از مردم خواست تا در راستای ارتقای سلامت عمومی جامعه، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه نظارتی شکایت‌های بهداشتی وزارت بهداشت با شماره تلفن 190 اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.
شمس ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط در تمام ایام سال، با اجرای طرح‌های نظارتی ویژه مانند طرح سلامت نوروزی، کار بازرسی را از ساعت 8 صبح آغاز و تا ساعت 20، ادامه می‌دهند که در مواردی نیز این بازدیدها تا ساعت 24، به طول می‌انجامد.
توصیه پایانی کارشناس مسئول گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به همراه داشتن ظرف در هنگام خرید مواد غذایی مانند آش و حلیم بود.
به گفته این کارشناس سلامت محیط دانشگاه علوم پزشكی شیراز واکنش مواد غذایی گرم به ظروف پلاستیکی، نوعی تهدید برای سلامت افراد محسوب می شود.
انتهای پیام

captcha