کد خبر: 3718118
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۵
خجسته‌پور مطرح کرد:

نقش سازنده راه‌اندازی میز خدمت در تحقق حقوق شهروندی

گروه اجتماعی ـ معاون استاندار لرستان، به نقش مؤثر و سازنده راه‌اندازی و برپایی میز خدمت ادارات دولتی در تحقق حقوق شهروندی اشاره کرد و گفت: بازرسی از ادارات به دنبال ایجاد انگیزه در بین دستگاه‌ها است.

نقش سازنده راه‌اندازی میز خدمت در تحقق حقوق شهروندی

به گزارش ایکنا از لرستان، حبیب‌الله خجسته‌پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، امروز، ششم خرداد در جلسه تقدیر از بازرسان حقوق شهروندی لرستان، دلیل عدم رعایت حقوق شهروندی را عدم اشراف ارباب‌رجوع به حقوق خود عنوان و با بیان این‌که بازرسی در چارت مشخص و محدود، کار دشواری دانست و افزود: وقتی در جایگاه قضاوت قرار می‌گیرید قطعا سختی‌هایی به‌دنبال دارد چراکه یک امتیاز کم و زیاد کردن، امکان اجحاف و ضایع کردن حق کسی و یا دستگاهی وجود دارد.
وی ادامه داد: با توجه به چالش‌های موجود در این مسیر یک‌ نفر و یا دستگاهی خاص همه دستگاه‌ها را ارزیابی نمی‌کند بنابراین هرکسی از دیدگاه خود ارزیابی می‌کند و نظرات متفاوتی ارائه می‌دهند.
خجسته‌پور فلسفه کار بازرسی و رعایت حقوق شهروندی را نه امتیاز دادن و نه امتیاز گرفتن عنوان کرد و گفت: هدف از این رتبه‌ها ایجاد انگیزه و تحرک در میان کارکنان و دستگاه‌ها است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان عدم انجام به‌موقع کارها توسط بعضی کارمندان ادارات را از مشکلات جامعه برشمرد و اضافه کرد: بعضی اوقات پروسه کاری یک روزه چندین روز به طول می‌انجامد.
وی با ذکر این مطلب که حقوق شهروندان ما در بعضی ادارات توسط عده‌ای از کارکنان رعایت نمی‌شود بر انجام بازرسی‌ها بیشتر به‌دنبال ایجاد انگیزه و تحرک در بین دستگاه‌ها تاکید کرد و افزود: هدف ما کاهش دادن نارضایتی در میان مردم است.
وی با بیان این مطلب که دستگاه‌ها و کارکنان، موظف به آگاهی دادن ارباب‌رجوع در مورد حقوق خود و مقررات هستند، خاطرنشان کرد: میز خدمت به‌گونه‌ای باید باشد که به کار ارباب‌رجوع رسیدگی و خدمت ارائه شود و بازرسان مدیران را نسبت به این موضوع آشنا کنند.

استفاده از الفاظ نمی‌دانم و نه گفتن موجب سرگردانی ارباب رجوع می‌شود

خجسته‌پور، استفاده از الفاظ نمی‌دانم و نه گفتن به ارباب‌رجوع را باعث سرگردانی آنان در محیط ادارات دانست و افزود: انتظار می‌رود که خروجی این بازرسی‌ها رفع مشکل مردم و عدم سرگردانی ارباب‌رجوع در دستگاه‌ها باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تصریح کرد: میز خدمت در جایگاه خود به‌درستی به کار نمی‌رود و شاهد آن هستیم که در بعضی ادارات صرفاً به‌عنوان میز اطلاعات از آن استفاده می‌شود.

انتهای پیام

captcha