گروه فعالیتهای قرآنی ــ مدیرعامل موسسه ندای رحمت فردوس از برگزاری مراسم تجلیل از فعالان قرآنی منطقه فردو خبرداد.

حجتالاسلام والمسلمین والمسلمین وحید وفایی نکو در گفت وگو با ایکنا از قم گفت: ماه مبارک رمضان امسال به حمدالله برنامه های گسترده قرآنی در بخش کهک اجرا شد.
وی افزود: یکی از مهمترین هسته های فرهنگی و قرآنی این منطقه، حضور فعال مربیان قرآنی بودند که در دوره های تربیت مربی قران موسسه ندای رحمت رضوان فردوس حضور یافته و مامور به خدمت در مناطق خود شدند.
وی اظهارکرد: این اتفاق میمون ومبارک هنگامی شیرین تر می شود که بدانیم این قرآن آموزان، بومی بوده و امروز که به کسوت مربی قرآن درآمده اند می توانند به نحو شایسته تری در این زمینه فعالیت کنندو محیط روستا و محله خود را قرآنی کنن.
مدیرعامل موسسه قرآنی ندای رحمت رضوان فردوس بیان کرد: با توجه به فعالیت های گسترده ای که در این بخش به خصوص در بخش روستای فردو انجام شده است و با توجه به حضور فعالان قرآنی در این روستا از گذشته تا امروز شب گذشته مراسم تجلیل از این فعالان برگزار شد.
وی گفت: در این مراسم که با حضور قاریان برجسته استانی برگزار شد برنامه های متنوع فرهنگی و قرآنی اجرا شد و در نهایت از تلاش خادمان قرآن در این منطقه تقدیر شد.
انتهای پیام