کد خبر: 3734150
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵

برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن‌ ویژه بانوان در مدرسه علمیه بنت‌الرسول الشتر

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ معاون مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر از برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن‌ در رشته‌های حقظ، تجوید و روان‌خوانی قرآن و همچنین کلاس‌های آموزش مداحی،خیاطی و آشپزی برای بانوان این شهرستان خبرداد.

برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن‌ ویژه بانوان در مدرسه علمیه بنت‌الرسول الشتر

به گزارش ایکنا از لرستان، فرشته شاهوردی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر امروز، هفتم مرداد در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه‌های این مدرسه علمیه، از برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن‌کریم در رشته‌های حقظ، تجوید و روان‌خوانی قرآن و همچنین کلاس‌های آموزش مداحی،خیاطی و آشپزی برای بانوان شهرستان الشتر در مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) این شهرستان خبرداد و گفت: بانوان علاقمند به این رشته‌ها می‌توانند با ثبت‌نام خود آموزش‌های لازم را در رشته‌های فوق کسب کنند.
وی در ادامه با اشاره به این‌که کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی به‌همت مبلّغان و طلاب مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر برای بانوان این شهرستان در حال برگزاری است،ادامه داد: در این کارگاه‎ها طلاب و مبلّغان تلاش می‌کنند تا با آموزش آموزه‌های دینی و ارائه مهارت‌های خانواده سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی را در بین مردم نهادینه کنند .
معاون فرهنگی مدرسه علمیه بنت‌الرسول(ص) الشتر با اشاره به ضرورت سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی در جامعه امروز، اظهارکرد: با گسترش و تعمیق سبک زندگی اسلامی می‌توان به تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پیش روی نظام خانواده کمک کرد.
وی با بیان این‌که کارگاه مهارت‌های سبک زندگی برای بانوان شهرستان با هدف ارتقاء معرفت اسلامی و آشنایی بانوان با آموزه‌های دینی اسلامی در حال برگزاری است، اضافه کرد: در این کارگاه مهارت‌های انتخاب درست، آگاهانه و به‌موقع در رابطه با سنت حسنه ازدواج، اصول همسرداری و تربیت اسلامی فرزند به بانوان ارائه می‌شود

انتهای پیام

captcha